Zodiac Cafe prezinta Vernal EQUINOX

Zodiac Cafe prezinta Vernal EQUINOX

In acest an, Zodiac Cafe ti-a pregatit o noua editie a primului targ de astrologie, frumusete si dezvoltare personala!

Comunicat de presa

La Boheme Cafe Bistro, 28,29 Martie, orele 12:00 - 20:00, acces gratuit!

In acest an, Zodiac Cafe ti-a pregatit o noua editie a primului targ de astrologie, frumusete si dezvoltare personala! O editie in care vom celebra impreuna frumusetea, eleganta si bucuria inceputului de primavara, intr-o atmosfera guvernata de astre!

De aceasta data, vom vorbi despre consecintele echinoctiului de primavara asupra fiecarui semn zodiacal si cum ne poate influenta actiunile in urmatoarea perioada. Alaturi de noi se vor afla si de aceasta data cei mai buni astrologi, numerologi, specialisti in domeniul feng shui, dezvoltarii personale sau spirituale.

Vizitatorii vor avea parte de sedinte inedite de numerologie, cristaloterapie, vor primi sfaturi despre cum sa-si amenajeze locuinta sau biroul dupa cerintele feng shui si vor putea beneficia de astrograme personalizate.

In cadrul evenimentului, am dezvoltat proiectul Astro Beauty, cu participarea tinerilor designeri care isi vor prezenta noile creatii. Va fi un eveniment unic ce se va desfasura intr-o noua locatie, Boheme Cafe Bistro, unde intreaga echipa Zodic Cafe va petrece un weekend de poveste!

Zodiac Cafe este primul targ de astrologie si frumusete din Bucuresti, dedicat tuturor celor pasionati de astrologie si dezvoltare personala, dar si celor mai buni astrologi.

Foto interior si prima pagina: Depositphotos

Vizionare placuta


Kudika
23 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri