Setari Cookie-uri

Noua colectie de bijuterii din argint de la Luxury Gifts

Bijuteriile LuxuryGifts sunt ideale pentru femeia moderna, puternica si independenta, caci pun in valoare personalitatea celei care le poarta.

Comunicat de presa

Rafinate, delicate si pretioase - exact ca tine - asa sunt noile modele de bijuterii din argint de la Luxury Gifts. Create cu atentie la detalii si din materiale de cea mai buna calitate, bijuteriile Luxury Gifts sunt accesoriile pe care orice femeie se bucura sa le aiba si sa le poarte. Luciul fin al argintului se imbina perfect cu stralucirea cristalelor Swarovski si cu frumusetea si naturaletea pietrelor semipretioase, pentru ca bijuteriile sa nu treaca neobservate si sa iti completeze cu succes tinutele.

Bijuteriile LuxuryGifts sunt ideale pentru femeia moderna, puternica si independenta, caci pun in valoare personalitatea celei care le poarta.

Compania Luxury Concepts are o experienta de 22 de ani in comercializarea cadourilor si bijuteriilor de lux. In 2008 a fost creat magazinul online www.LuxuryGifts.ro, special pentru a pune la dispozitia clientilor modalitatea simpla de a cumpara bijuterii, accesorii, marturii de nunta sau de botez si cadouri pentru toata familia. Succesul s-a bazat pe cautarea continua a noului, o permanenta atentie la detalii si la calitatea produselor.

Citește și:

www.luxurygifts.ro este locul in care gasesti cele mai inspirate cadouri, pentru orice ocazie, decoratiuni, accesorii, marturii pentru nunti si botezuri, dar si o gama impresionanta de icoane ortodoxe si catolice.

Colier din argint Lucky Diamond Key

Acest colier este cu adevarat o bijuterie subtila, ce exprima gratie si rafinament. Reprezinta accesoriul potrivit pentru outfiturile de zi cu zi, tinutele office sau intalnirile cu prietenii.
Realizat din Argint 925 si decorat cu cristale cubic zirconia va atrage privirile si complimentele tuturor!

Colier Fine Luxury Silver Cross Argint 925

Aceasta este o bijuterie care va accentua o tinuta simpla, eleganta, datorita sclipirilor de diamant date de cristale. Crucea are un design deosebit, cu cristale stralucitoare care definesc formele elegante ale pandantivului.

Citește și:

Colierul si pandantivul sunt realizate din argint 925 rodiat, iar pandantivul este decorat cu cristale albe cubic zirconiu.

Colier din argint Lovely Duchess



Acest colierul Glamour Kitty, realizat din Argint 925 si decorat cu cristale cubic zirconia, are un design deosebit, oferind tinutelor tale un plus de eleganta si originalitate.

Colier din argint Wise Diamond Owl


Acest superb colier este realizat din Argint 925, decorat cu cristale cubic zirconia albe si rosii. Este elegant, indraznet, gata sa scoata in evidenta orice tinuta! Potrivita oricarui stil, este o bijuterie care poate fi purtata in orice moment al zilei si cu siguranta va atrage atentia tuturor.

Cercei din argint Fine Crystals


Interesanti, dar discreti, acesti cercei reprezinta accesoriul ideal pentru tinutele office de zi cu zi sau pentru tinutele lejere de weekend.
Cerceii sunt realizati din argint 925 si decorati cu cristale cubic zirconia.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.