Advertorial(P) Re-Aprinde Pasiunea - In tine, in viata, in cuplu

Kudika
30 Martie 2015

ReAprinde Pasiunea este un program special creat pentru femeia care cauta sa isi regaseasca feminitatea, senzualitatea si increderea in sine.

Fiecare femeie care va participa la o sesiune ReAprinde Pasiunea, pe langa ca isi va astampara curiozitatea, va invata sa profite de atuurile personale, isi va constientiza senzualitatea, devenind o femeie seducatoare, dorita si sigura pe sine.

Si ca sa raspund la intrebarea arzatoare „Ce castig daca vin?”, dupa ce vei trece prin cele 5 module ale cursului vei castiga urmatoarele:

• vei da noi valente relatiei de cuplu;
• vei descoperi noi intelesuri ale intimitatii, senzualitatii si jocului;
• te vei conecta cu adevarat la propriul trup si vei descoperi cat de senzuala poate fi chiar si o atingere;
• vei deschide poarta imaginatiei, viselor si fanteziilor;

ReAprinde Pasiunea este primul program intensiv de acest tip de pe piata din Romania. Experienta unica prin care trec cursantele, se reflecta in mod direct in calitatea vietii acestora, a relatiei cu ele insele si cu cei din jur.

Cateva pareri ale cursantelor dupa parcurgerea celor 5 module ale cursului Re-APRINDE Pasiunea:

„Cursul “Re-Aprinde Pasiunea” m-a ajutat sa-mi constientizez blocajele si limitarile si mi-a dat instrumentele necesare pentru a mi le depasi. Mi-am redescoperit feminitatea, senzualitatea si sexualitatea.” - Marina

„Cursul a fost interactiv, energizant si surprinzator. Mi-a placut naturaletea cu care au fost abordate subiectele si consistenta structurii cursului. Exercitiile sunt foarte aplicabile si coach-ul a continut si a prelucrat foarte eficient tot materialul venit de la participanti”– Ioana

„Un curs care m-a facut sa ma gandesc la mine ca femeie. M-a facut sa vorbesc despre mine si despre defectele mele, un curs care ma va ajuta mult in schimbarea mea.” – Bianca

Cursul este sustinut de Georgia Manescu, absolventa a Facultatii de Limbi Moderne Aplicate, TRAINER certificat M.M.E; NLP Master Practitioner; COACH acreditat la standarde internationale ICF.

Pentru mai multe informatii accesati linkul de mai jos sau email/telefon.
http://www.nlpexplorer.ro/curs-nlp-training-section/alte-cursuri/love-seduction-elite-club/re-aprinde-pasiunea/
e-mail : office@nlpexplorer.ro , tel : 0734.701.702

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Setari Cookie-uri