Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Re-Aprinde Pasiunea - In tine, in viata, in cuplu

ReAprinde Pasiunea este un program special creat pentru femeia care cauta sa isi regaseasca feminitatea, senzualitatea si increderea in sine.

Fiecare femeie care va participa la o sesiune ReAprinde Pasiunea, pe langa ca isi va astampara curiozitatea, va invata sa profite de atuurile personale, isi va constientiza senzualitatea, devenind o femeie seducatoare, dorita si sigura pe sine.

Si ca sa raspund la intrebarea arzatoare „Ce castig daca vin?”, dupa ce vei trece prin cele 5 module ale cursului vei castiga urmatoarele:

• vei da noi valente relatiei de cuplu;
• vei descoperi noi intelesuri ale intimitatii, senzualitatii si jocului;
• te vei conecta cu adevarat la propriul trup si vei descoperi cat de senzuala poate fi chiar si o atingere;
• vei deschide poarta imaginatiei, viselor si fanteziilor;

ReAprinde Pasiunea este primul program intensiv de acest tip de pe piata din Romania. Experienta unica prin care trec cursantele, se reflecta in mod direct in calitatea vietii acestora, a relatiei cu ele insele si cu cei din jur.

Cateva pareri ale cursantelor dupa parcurgerea celor 5 module ale cursului Re-APRINDE Pasiunea:

„Cursul “Re-Aprinde Pasiunea” m-a ajutat sa-mi constientizez blocajele si limitarile si mi-a dat instrumentele necesare pentru a mi le depasi. Mi-am redescoperit feminitatea, senzualitatea si sexualitatea.” - Marina

„Cursul a fost interactiv, energizant si surprinzator. Mi-a placut naturaletea cu care au fost abordate subiectele si consistenta structurii cursului. Exercitiile sunt foarte aplicabile si coach-ul a continut si a prelucrat foarte eficient tot materialul venit de la participanti”– Ioana

„Un curs care m-a facut sa ma gandesc la mine ca femeie. M-a facut sa vorbesc despre mine si despre defectele mele, un curs care ma va ajuta mult in schimbarea mea.” – Bianca

Cursul este sustinut de Georgia Manescu, absolventa a Facultatii de Limbi Moderne Aplicate, TRAINER certificat M.M.E; NLP Master Practitioner; COACH acreditat la standarde internationale ICF.

Pentru mai multe informatii accesati linkul de mai jos sau email/telefon.
https://www.nlpexplorer.ro/curs-nlp-training-section/alte-cursuri/love-seduction-elite-club/re-aprinde-pasiunea/
e-mail : office@nlpexplorer.ro , tel : 0734.701.702


Kudika
30 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.