Setari Cookie-uri

Debenhams a deschis noul magazin din Bucuresti Mall cu o prezentare neconventionala de moda si frumusete

Magazinul Debenhams din Bucuresti Mall, noua destinatie de fashion & beauty din Capitala, a gazduit pe 25 martie o prezentare neconventionala de moda si frumusete, la inaugurarea department store-ului britanic, un eveniment prezentat de Anca Serea.

comunicat de presa

Nume celebre precum Sore, Ellie White, Ana Novic, Anca Lungu, Gianina Corondan, Carmen Negoita, Eli Roman, Ela Craciun si Claudia Pavel au asistat la lansarea colectiei de primavara-vara 2015. Atentia tuturor a fost atrasa de sedinta foto care s-a desfasurat in cadrul evenimentului si care a oferit tuturor un preview al look-urilor cheie ale sezonului. Fotograful Sergiu Zimbilschi a surprins stilul eclectic si complex al colectiei in imagini reprezentative.

debenhams

Carmen Negoita, Eli Roman, Anca Lungu, Anca Serea si bloggerii de moda Alina Tanasa si Ovidiu Muresanu au ales sa poarte tinutele Debenhams la eveniment, ca o declaratie de apreciere pentru stilul britanic promovat cu mandrie de department store-ul cu o istorie de peste 200 ani.

Tinutele prezentate in cadrul show-ului au fost concepute de stilista Maria Andrei, pentru a reflecta stilul britanic si principalele tendinte ale sezonului primavara-vara 2015.

Citește și:

Transpuse in mixul unic de branduri proprii exclusive, marci internationale in concesiune si nume celebre de designeri precum Julien Macdonald, Jasper Conran, Ben de Lisi, John Rocha sau Henry Holland, tendintele sezonului au fost puse, la propriu, in lumina reflectoarelor.

debenhams

Machiajul a fost asigurat de Adriana Haloiu, make-up artistul casei Dior, cu cele mai recente lansari ale marcii, fiind la randul sau o introducere in propunerile din sectiunea de beauty a department-store-ului, zona care ocupa parterul magazinului de 2,800 m2.

Alaturi de invitatii din media si sfera publica, la eveniment au participat si fani ai brandului Debenhams, care au castigat invitatiile pe pagina Facebook Debenhams Romania.

Pentru a sarbatori deschiderea magazinului Debenhams, intre 26 si 29 martie clientii sunt asteptati cu o multime de surprize: promotii, sesiuni de make up gratuite, divertisment. Intreaga familie urbana este invitata sa descopere cele trei etaje dedicate modei si frumusetii printr-o experienta memorabila.
debenhams

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.