Setari Cookie-uri

Top branduri de parfumuri preferate de romance

Brandul producatorului este un element decisiv in comportamentul de achizitie

comunicat de presa:

Potrivit Sole Luxury Boutique, unul dintre cei mai mari retaileri de produse fashion si de infrumusetare, romancele prefera parfumurile dulci care denota eleganta si feminitate si isi aleg aromele in functie de brandul producator.

Indiferent de ocazie, parfumurile reprezinta un accesoriu de neinlocuit in outfit-ul oricarei femei, iar alegerea aromei potrivite va determina increderea in sine si starea persoanei care il poarta. In acest sens, conform parfumurilor pe care le folosesc, romancele se disting ca fiind femei elegante si seducatoare, pasionate de note fructate si atrase de designul special al sticlutelor.

Potrivit Sole Luxury Boutique, femeile cheltuiesc, in medie, 200 lei pentru un parfum de cel putin 50 ml si se indreapta catre note de varf dulci, atent imbuteliate in sticlute delicate care poarta semnatura marilor parfumieri.

Citește și:

Astfel, in topul brandurilor preferate de romance se afla parfumurile create de catre producatorii francezi si italieni, precum Christian Dior, Dolce & Gabbana, Giorgio Armani, Versace si Yves Saint Laurent. Pretul acestora porneste de la 119,9 lei, iar notele de varf releva arome dulci datorita compozitiei de iasomie, coacaze negre sau rodie.

Avand in vedere ca niciunul dintre aceste branduri nu este un producator de cosmetice, ci case de moda, se pare ca decizia romancelor se bazeaza pe renumele companiei la nivel mondial si, indiferent de specializarea acestora, increderea in brand este un factor extrem de important in comportamentul lor de achizitie”, a declarat Angela Tiboc, Director al Diviziei de Fashion&Lifestyle a Sole.

Dintre producatorii exclusivisti de cosmetice, Sole remarca interesul romancelor pentru parfumurile Lancome, in special La vie est belle by Lancome, parfum lansat in 2012 care, prin combinatia de Para, floare de portocal si boabe de tonka, reprezinta o combinatie echilibrata de frumusete, putere si persistenta.

Citește și:

Femeile isi doresc lucruri frumoase si, din acest motiv, parfumurile care sunt imbuteliate intr-o sticluta delicata, in forme neconventionale ori accesorizate cu funde din dantela sau diverse pandantive, sunt mult mai atractive pentru doamne si domnisoare”, a completat reprezentanta companiei.

In acest sens, potrivit Sole Luxury Boutique, parfumurile semnate Nina Ricci se afla printre cele mai vandute produse, intrucat acestea prezinta forme elegante si ultra feminine. In topul preferintelor pentru acest brand, se afla parfumul Ricci Ricci, un sinonim pentru stil si femininate prin notele sale florale de garoafa, gardenie, iris si bujor.

Potrivit companiei, chiar si in cazul parfumurilor barbatesti, achizitiile se fac, in mare parte de catre femei. Pentru a marca un moment important in viata partenerilor lor, femeile apeleaza la cadouri aromate. Astfel, atunci cand daruiesc parfumuri barbatesti, femeile inlocuiesc notele dulci cu arome lemnoase si acvatice.

Citește și:

Astfel, printre cele mai comandate parfumuri pentru barbati se numara 1 Million si Invictus semnate Paco Rabanne, CK One marca Calvin Klein si Cool Water al creatorului Zino Davidoff. In cazul acestora, femeile sunt dispuse sa aloce bugete pornind de la 109.9 lei, pana la peste 400 lei.

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.