Setari Cookie-uri

Andreea si Patricia de la Amadeus folosesc cele mai revolutionare tehnici de infrumusetare

Inainte sa plece in Maroc, unde vor sustine un concert saptamana aceasta, Andreea Runceanu si Patricia Cimpoiasu, artistele din trupa Amadeus, au incercat doua dintre cele mai revolutionare tehnici de infrumusetare.

Comunicat de presa

Artistele s-au lasat pe mana medicului dermatolog, Filis Demirgean, si s-au bucurat de o ora de rasfat si tratamente de ultima generatie.

Andreea Runceanu, spre exemplu, a urmat o sedinta de Hydrafacial. "In Maroc vor fi aproape 40 de grade, asa ca tenul nostrum avea nevoie de pregatire pentru conditiile de acolo. Cum cremele nu sunt de ajuns, am apelat la un tratament ce hidrateaza in profunzime pielea. HydraFacial se numeste ce-mi face doamna doctor si este senzational!", a explicat vedeta pe pagina personala de Facebook.

"Procedura HydraFacial™ ofera o atentie speciala pielii printr-un sistem de etape menite sa ofere rezultate garantate: curatare, exfoliere, extractii, hidratare si Vortex-Fusion® cu antioxidanti, peptide si acid hialuronic. Tratamentul HydraFacial™ este non-invaziv, non-chirurgical si ofera instant rezultate fara disconfort", explica medicul dermatology, dr. Filis Demirgean, specialist Elos Skin&Beauty Laser.

Citește și:

Patricia Cimpoiasu a incercat Intraceuticals, binecunoscutul tratament al Madonnei. "Oxigenul hiperbaric, produs cu ajutorul aparatului Intraceuticals, introduce in straturile profunde ale pielii ingredienti activi: acid hialuronic, vitamine (A, C, E), antioxidanti (aloe vera si ceai verde). Aceste substante actioneaza din interior catre exterior si trateaza problemele tintite. In cazul Patriciei vorbim despre un tratament de intretinere si hidratare, insa Intraceuticals trateaza eficient probleme serioase ca riduri profunde, piele imbatranita, acnee, pete pigmentare, cearcane", conchide medicul Filis Demirgean.

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.