Setari Cookie-uri

Simte puterea prospetimii cu Palmolive Men

Primavara, atunci cand toata natura se trezeste la viata, Palmolive dezlantuie puterea prospetimii cu noua sa linie de produse de ingrijire pentru barbati, Palmolive Men. Formulele unice ale noilor produse, inspirate de natura, le vor oferi tuturor celor care le folosesc o experienta extraordinara pentru trup si minte.

comunicat de presa:

In ziua de astazi, barbatii incep sa fie tot mai atenti la aspectul personal. Mai mult decat atat, ei incep sa vorbeasca deschis despre acest lucru si chiar sa isi recomande unii altora produsele preferate. Un studiu Palmolive arata ca sase din zece (65%) europeni pun mare pret pe aspect si aproape jumatate (48%) dintre ei au recunoscut ca isi doresc sa fie ingrijiti si sa arate bine. Cu alte cuvinte: barbatii vor sa se simta si sa arate bine!

Raspunzand nevoilor barbatului modern, un barbat activ, hotarat, care vrea sa se simta increzator si invigorat, Palmolive a creat o linie speciala de geluri de dus Palmolive Men cu formula unica 24HOUR freshness ce asigura prospetime pe toata durata zilei. Combinatia inedita de elemente din noua formula elimina eficient o varietate de mirosuri nedorite, capturand moleculele care le produc si modificandu-le structura chimica pentru a le elimina definitiv.

Citește și:

Gelurile de dus Palmolive Men 24HOUR freshness imbina o gama variata de arome masculine interesante si ingrediente naturale pentru un boost de energie.

Palmolive Men Refreshing, o varianta imbogatita cu minerale marine si ulei de eucalipt, reprezinta alegerea potrivita pentru cei care isi doresc sa isi reincarce bateriile si sa fie pregatiti sa inceapa o noua zi plina sau sa se improspateze dupa o sesiune viguroasa de sport.

Palmolive Men Energising este varianta ideala pentru barbatul dinamic, pentru care fiecare zi inseamna o provocare si nenumarate oportunitati. Produsul contine magneziu si ulei de citrice, care fortifica pielea si firul de par, avand un efect puternic stimulant.

Varianta Palmolive Men Sensitive este imbogatita cu vitamina E si extract de Aloe Vera, ingrediente cu proprietati antioxidante si intens hidratante, pentru cei care isi doresc sa fie in forma maxima intreaga zi.
Produsele Palmolive Men 2in1 Body & Hair Refreshing si Energising sunt disponibile in ambalaje de 250/500/750 ml, iar varianta Sensitive poate fi regasita in ambalaje 250/500 ml.

Citește și:


Gelurile de gel Palmolive Men sunt disponibile in supermarketuri si hypermarketuri din toata tara. In plus, pentru ca 9 mai este Ziua Barbatului, in perioada 29 aprilie – 12 mai Palmolive desfasoara campania de premii „Sarbatoreste Ziua Barbatului in fiecare zi!” in hypermarketurile Cora si Carrefour inscrise in promotie. Orice combinatie de produse participante in valoare de cel putin 14 lei aduce automat sansa de a castiga o aventura plina de adrenalina si alte premii care se gasesc pe lista de accesorii preferate ale oricarui barbat. Mai multe detalii in magazine, in perioada mentionata!

Vizionare placuta


Kudika
6 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.