Setari Cookie-uri

Afla "Ce-ai in ceai", cu Lipton Ice Tea si Antonia

Brandul lanseaza o platforma de informare si conversatie despre ceai in general si ceai rece in particular

Comunicat de presa

Lipton Ice Tea lanseaza platforma "Ce-ai in ceai?", o campanie educationala ce arata consumatorilor din ce este preparat ceaiul rece si care sunt beneficiile acestuia. Noua campanie Lipton Ice Tea isi propune sa genereze conversatii autentice, cu si despre produsele de tip ice-tea.

Prin intermediul acestei campanii, Lipton Ice Tea va facilita accesul consumatorilor la informatii de interes precum provenienta ceaiului, procesele de colectare si procesare a acestuia, vorbind despre ingredientele care intra in componenta produsului.

Antonia este imaginea si vocea noii campanii Lipton, cantareata fiind protagonista noului spot TV care spune povestea ceaiului rece. De asemenea, Antonia se va alatura discutiilor despre ceai pe parcursul intregii campanii.

"Ceaiul rece este o bautura racoritoare cu proprietati si beneficii speciale, care merita sa fie cunoscute si intelese de consumatori. Spre exemplu, credem ca este de interes pentru ei sa stie ca o sticla de ice-tea este varianta racoritoare a unei cani de ceai cald, cu aceeasi concentratie de ceai, aceleasi beneficii si gust placut", spune Dana Iordache, Regional Marketing Manager Lipton. "Lipton Ice Tea este un brand cool, fresh si distractiv, dar este mai mult de atât, este solutia pentru toti cei care isi doresc un echilibru perfect intre gust, hidratare si o stare de bine. Este produsul racoritor de care te poti bucura oricand si oriunde, fie ca esti in miscare, fie ca il imparti cu prietenii, la birou sau acasa. Campania "Ce-ai in ceai" isi propune sa explice toate aceste beneficii si sa ofere consumatorilor o platforma de dialog", adauga Dana Iordache.

Citește și:

Toate informatiile si conversatiile despre ceai vor fi gazduite, intr-un climat de interactivitate intre brand si consumatori, pe pagina de Facebook Lipton Ice Tea, pe pagina de Facebook a Antoniei si pe blogurile partenere: www.andreeapatrascu.ro, www.elenaciric.ro, www.cristianflorea.ro, www.printesaurbana.ro, www.alinaceusan.net si www.tvdece.ro.

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.