Setari Cookie-uri

Pesavento DOAR UN PAS DE LA DISCRETIE, LA EXUBERANTA

Bijuteriile din colectiile Pesavento sunt realizate dintr-un melanj de metale pretioase, glazurate cu micro-particule reflectorizante.

Comunicat de presa

Alegerea bijuteriilor este precum alegerea parfumului. Acestea trebuie sa se muleze perfect pe nuanta pielii, sa poarte un strop din farmecul cerului instelat si sa invaluie trupul in nuante fine de stralucire.
Colectiile de bijuterii Pesavento te poarta intr-un univers pretios, plin de emotii, feminitate si senzualitate. Liniile asimetrice, ce se inscriu in tiparul unui design atipic, confera volum si fluiditate bijuteriilor.

Pesavento concepe bijuteriile ca fiind un mix de materiale pretioase, turnate in contururi ce privesc catre viitor. Bijuterii evolueaza in forme expresive cu rezultate surprinzatoare: inovatii cromatice, solutii creative si neasteptat de sensibile sunt reprezentate intr-o lume a frumosului, dincolo de granitele a tot ceea ce este deja stiut in materie de bijuterii.

Citește și:

Bijuteriile din colectiile Pesavento sunt realizate dintr-un melanj de metale pretioase, glazurate cu micro-particule reflectorizante. Aceste particule sunt obtinute prin procesarea nanotehnologica a unor produse naturale precum carbunele, diamantul, coralul, sau agata, in functie de caracteristicile si culorile pe care artistii au dorit sa le obtina.

Aceste particule primesc in final o taietura hexagonala, ce amplifica efectul optic de reflexie. Prin intermediul unei tehnologii speciale, particulele reusesc sa adere foarte bine la suprafata metalului pretios, rezultatul final fiind reprezentat de piese cu un design elegant, distins, jucaus si plin de stralucire. Mai mult, culorile bijuteriilor sunt obtinute prin combinatii de argint, aur roz placat cu rodiu negru sau ruteniu.

Pesavento si-a inceput calatoria in 1992, anul in care Marino Pesavento si Chiara Carli au pus bazele unei companii cu o vocatie puternica pentru inovatie si stil contemporan, construit pe principii solide culturale si de creativitate, care permit transformarea metalului pretios in piese exclusiviste.

Citește și:

Chiara Carli si Marino Pesavento sunt doi poli de atractie pentru companie, sursa de energie creativa care invaluie fiecare bijuterie din colectiile Pesavento. In atelierul de creatie din Vicenza Italia, designerii dau frau liber imaginatiei, spunand povesti cu ajutorul bijuteriilor, acestea devenind, in final, adevarate opere de arta.

Extravaganta penduleaza cu liniile clasice, culorile efervescente in care sunt imbracate bijuteriile fiind o declaratie stilistica, plina de stralucire. In final, accentele arhitecturale minimaliste sunt cele care contureaza si confera o luminozitate aparte invelisului superior al bijuteriilor.

Teilor este partener exclusiv Pesavento in Romania, fiind singurul brand din industria bijuteriilor care poate comercializa piesele prestigiosului producator italian. Vitrinele Teilor, dedicate bijuteriilor Pesavento, gazduiesc piese spectaculoase atat prin forma cat si prin compozitie.

Citește și:

Colectia Stardust by Pesavento este disponibila in toate magazinele Teilor din tara, cat si online, pe website-ul www.bijuteriateilor.ro.

Vizionare placuta


Kudika
28 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.