Setari Cookie-uri

Femeile din Romania au votat culoarea de par a verii 2015, in cadrul unui sondaj organizat de Palette

Nuanta de par a verii 2015 a fost votata dintr-o colectie de 20 de nuante de par din gama Palette Perfect Care Color, pe baza votului exprimat de cele peste 1500 de femei care au participat la sondajul Palette.

Comunicat de presa

Palette anunta nuanta castigatoare a competitiei in care femeile din Romania au ales cea mai ravnita culoare de par a acestei veri. Astfel, nuanta de par care a castigat detasat voturile celor mai multe romance este Roscatul Rubiniu (678) din gama Palette Perfect Care Color – pentru colorarea permanenta a parului cu o formula unica, cu elixir de matase si zero amoniac pentru ingrijire intensa in timpul vopsirii si culori bogate, care se mentin mai mult timp.

Nuanta de par a verii 2015 a fost votata dintr-o colectie de 20 de nuante de par din gama Palette Perfect Care Color, pe baza votului exprimat de cele peste 1500 de femei care au participat la sondajul Palette.

Pe locurile urmatoare in topul Culorilor verii, in ordinea preferintelor romancelor, s-au clasat in principal tonurile intense si moderne de blond mediu, roscat si aramiu din colectia de nuante Palette Perfect Care Color, astfel:

Citește și:

Locul 2: Blond Mediu (nuanta 300)
Locul 3: Roscat Intens (nuanta 575)
Locul 4: Blond Inchis (nuanta 400)
Locul 5: Aramiu Deschis (nuanta 390)

Sondajul s-a desfasurat in perioada mai - iunie 2015 in randul femeilor din comunitatea de Facebook a brandului Schwarzkopf.

Roscatul Rubiniu, nuanta cea mai iubita si aleasa Culoarea de par a verii 2015, face parte din colectia Palette Perfect Care Color, gama de colorare permanenta a parului fara amoniac, cu o formula unica imbogatita cu elixir de matase ce asigura o ingrijire intensa a parului in timpul vopsirii, culori bogate si stralucitoare. Datorita tehnologiei Multi-Strat din formula, culoarea rezista mai mult timp pe par - pigmentii fixati in interiorul firului construiesc pe suprafata acestuia mai multe straturi de culoare si dezvaluie unul nou dupa fiecare spalare, pentru o mentine culoarea intensa un timp indelungat.

Citește și:

Cu o colectie de 20 de nuante vibrante, gama Palette Perfect Care Color ofera o experienta de colorare unica, avand la baza expertiza Palette, marca numarul 1 in Europa in vopsirea parului .

• Vopsea permanenta Palette Perfect Care Color fara amoniac, cu elixir de matase: Gramaj: 110 ml, Pret recomandat: 13,99 ron

Mai multe informatii despre gama, sfaturi pentru alegerea culorii potrivite si imagini cu nuantele sunt disponibile pe www.palette.ro.

Henkel opereaza la nivel mondial cu cele mai importante branduri si tehnologii in trei domenii de activitate: Laundry & Home Care, Beauty Care si Tehnologii Adezive. Fondata in 1876, Henkel detine pozitii de conducere la nivel global pe piata atat in afacerile de consum, cat si in cele industriale cu branduri bine cunoscute, cum ar fi Persil, Schwarzkopf si Loctite. Henkel are aproximativ 47.000 de angajati si in anul fiscal 2013 a raportat vanzari de 16,4 miliarde de euro si un profit operational ajustat de 2,5 miliarde de euro. Actiunile preferentiale Henkel sunt listate in indicele bursier german DAX.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.