Kudika
5 Iunie 2015

Tratamentele din clinica vizeaza 3 subsegmente din domeniul esteticii, si anume estetica faciala, remodelarea corporala si epilarea definitiva SPL.

Comunicat de presa

Gina Pistol a primit un cadou in avans de ziua lui: Schimbare RADICALA de look

Proaspat intoarsa din "Ferma vedetelor", Gina Pistol a participat la inaugurarea celei mai noi clinici medical-estetice din Bucuresti, Trend Clinic. "Echilibrul intre minte si corp", acesta este motto-ul dupa care s-a construit conceptul Trend Clinic, un loc unde relaxarea si frumusetea vin la pachet.

"Asa cum este normal in orice business, ne dorim pacienti multumiti, de aceea am ales sa lucram cu cei mai buni producatori din domeniu, branduri precum Intraceuticals , Edge - HydraFacial , Cocoon - Cooltech, Syneron- Velasmooth si Yperion", explica Adriana Barbu, owner-ul clinicii.

Tratamentele din clinica vizeaza 3 subsegmente din domeniul esteticii, si anume estetica faciala, remodelarea corporala si epilarea definitiva SPL.

Trend Clinic este mai mult decat un business, s-a nascut dintr-o dorinta a Adrianei Barbu, owner-ul clinicii. "Ideea a pornit de la un vis, si anume acela de a ma retrage intr-o zi din businessul pharma, in propriul meu business, multumindu-le cu acesta ocazie tuturor celor care m-au format si m-au insotit de-a lungul anilor".

Video: Nicoleta Luciu, Jojo si Gina Pistol isi arata sanii in cea mai sexy reclama pentru purtarea centurii de siguranta

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: