Setari Cookie-uri

Noul serum de la buze de la Murad

Murad lanseaza un serum anti-aging pentru buze creat pentru a netezi liniile fine, pentru a reda volumul si pentru a imbunatati textura

comunicat de presa

Tratament de inalta performanta care combate semnele vizibile de imbatranire ale buzelor

Rapid Collagen Infusion for Lips - un serum intensiv cu textura lejera care imbunatateste instant textura si netezeste buzele fara a exfolia agresiv si fara a provoca iritatii. Aceasta formula patentata reda volumul si netezeste buzele pin sustinerea productiei de colagen si elastina, in timp ce echilibeaza nivelul de hidratare pentru buze mai pline si mai hidratate si o rezistenta de durata. In urma unui studiu Murad, 81% dintre utilizatori au mentionat o imbunatatire si o intinerire a aspectului buzelor dupa o saptamana*, iar 77% au vazut o imbunatatire a liniilor fine si a ridurilor dupa o saptamana de utilizare*.

Creat pentru a fi folosit direct pe buze si in zona acestora. Rapid Collagen Infusion for Lips este formulat din complexul Murad Collagen Support Complex, un amestec de peptide anti-aging ce livreaza particule de aminioacizi de colagen care astupa liniile fine si ridurile si redau in timp aspectul tanar al buzelor. Extractul de Muguri de Mustar sustine micro-circulatia pentru a le spori volumul si pentru a face buzele mai pline in timp ce Extractul de Mar ofera pielii o hidratare avansata pentru buze matasoase.

Citește și:

La Murad suntem mereu precupati sa dezvoltam portofoliul prin crearea unor noi produse si imbunatatirea tehnologiilor actuale, pentru o performanta ridicata. ,” declara Jeff Murad, Vice President of New Product Development la Murad. “Acesta misiune ne-a incurajat sa reutilizam tehnologia revolutionara folosita in produsul Rapid Collagen Infusion si sa o adaptam pentru produsul Rapid Collagen Infusion for Lips. Am adaugat ingrediente puternice cu proprietati hidratante Hexapeptide-3 si Tripeptide-3, o combinatie sinergetica care repara si intinereste pielea terna, si Extractul de Mar care s-a dovedit ca imbunatateste rapid nivelul de hidratare.”

In plus, Untul de Shea si Acidul Hyaluronic actioneaza impreuna pentru o absorbtie avansata ce contribuie la textura lejera si placuta a noului produs Rapid Collagen Infusion for Lips. Aceasta formula non-lipicioasa este creata pentru a fi purtata singura sau sub rujul preferat sau alte produse de machiaj.

Citește și:

“Intotdeauna le spun pacientilor mei sa rada in fiecare zi si sa se incrunte cat mai rar pentru ca puterea vindecatoare a zambetului este nepretuita,” declara Howard Murad, M.D, FAAD, fondatorul companiei Murad, Inc. si al miscarii Inclusive Health®. “ Chiar daca zambetul si rasul pot contribui la formarea liniilor fine si a ridurilor din zona buzelor, cred ca aceasta expresie a fericirii este una din cele mai importante parti ale starii de bine. Rapid Collagen Infusion for Lips ma ajuta sa le ofer pacientilor si clientilor libertatea de a-si exprima fericirea fara a se teme de liniile fine care pot aparea.”

Brandul Murad este utilizat si recomandat de peste 30,000 de profesionisti din intreaga lume si este vandut in peste 40 de tari.

*Intr-un studiu Murad sponsorizat. Rezultatele individuale pot varia.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.