Setari Cookie-uri

Momente magice de la Fa pentru rasfatul pielii si al simturilor, in noul gel de dus Fa Magic Oil

Noul gel de dus Fa Magic Oil contine o micro-emulsie speciala cu proprietati de ingrijire intensa a pielii, care hidrateaza si te invaluie intr-un parfum deosebit de proaspat de iasomie care iti revitalizeaza simturile

comunicat de presa

Se spune ca o zi buna se simte de dimineata. De aceea, una dintre cele mai frumoase experiente de a incepe fiecare noua zi este placerea unui dus revigorant.

Special pentru a-ti aduce momente magice la dus, in care sa te simti Fantastic in pielea ta, Fa lanseaza noul Fa Magic Oil, care ingrijeste ca un ulei si revigoreaza ca un gel de dus.

Noul gel de dus Fa Magic Oil contine o micro-emulsie speciala cu proprietati de ingrijire intensa a pielii, care hidrateaza si te invaluie intr-un parfum deosebit de proaspat de iasomie care iti revitalizeaza simturile. La contactul cu apa, formula se transforma intr-o spuma bogata care curata pielea cu blandete, lasand-o matasoasa si hidratata.

Pentru a oferi ingrijire revigoranta si o senzatie magica care rasfata toate simturile, noul Fa Magic Oil contine o tehnologie unica ce combina complexul Mildness Boost - ce confera o textura delicata si senzationala pentru piele - si Tehnologia Micro-Oil - care integreaza o micro-emulsie speciala de hidratare, care se absoarbe complet in piele, fara a lasa reziduuri uleioase.

Citește și:

Cu un parfum elegant, exotic si proaspat de iasomie roz, noul gel de dus Fa Magic Oil iti rasfata simturile, promitandu-ti momente magice pentru pielea ta.

- Gel de dus Fa Magic Oil - Pink Jasmine, 250 ml
Pret recomandat: 10,17 lei
- Gel de dus Fa Magic Oil - Pink Jasmine, 400 ml
Pret recomandat: 13,79 lei
- Sapun Fa Magic Oil Pink Jasmine, 100 g
Pret recomandat: 2,62 lei

Vizionare placuta


Kudika
7 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.