Setari Cookie-uri

Feteasca Regala si Pinot Gris 2013 de la crama Avincis a fost premiat la Concours Mondial de Bruxelles

Vinul alb Feteasca Regala & Pinot Gris 2013, de la Crama AVINCIS, a castigat medalia de argint la Concours Mondial de Bruxelles, una dintre cele mai prestigioase competitii internationale de vinuri.

comunicat de presa

Vinul alb “Feteasca Regala & Pinot Gris 2013”, de la Crama AVINCIS, a castigat medalia de argint la „Concours Mondial de Bruxelles”, una dintre cele mai prestigioase competitii internationale de vinuri.

In cadrul editiei din acest an a celebrului concurs dedicat vinurilor, “Feteasca Regala & Pinot Gris 2013” a incantat papilele gustative si inimile juratilor, astfel ca a fost considerat unul dintre cele mai bune vinuri aflate in competitie.

“Feteasca Regala & Pinot Gris 2013” a luat nastere in 2011 la Crama AVINCIS de pe Domeniul Vila Dobrusa, prin uniunea dntre doua soiuri de vita-de-vie: o doamna cu sange regal, matura si inteleapta” (soiul de vita-de-vie Feteasca Regala) si „un domn tanar si jucaus” (vita-de-vie tanara Pinot Gris). Rezultatul acestei combinari unice si echilibrate de soiuri este un vin elegant, cu o savoare incantatoare. Feteasca Regala reprezinta 30% din aceasta intrepatrundere de soiuri, iar restul de 70% este Pinot Gris.

Citește și:

Pe Domeniul Vila Dobrusa - Dragasani, pasionatii de vinuri pot vizita noua crama proiectata de arhitectul Alexandru Beldiman, care se remarca prin arhitectura moderna si inedita, pot lua parte la degustari de vinuri si la evenimente exclusiviste. De asemenea, infrastructura vitivinicola este perfecta si pentru evenimente corporatiste, teambuilding-uri sau intalniri de afaceri, dispunand de o capacitate de cazare de 28 de locuri, in camere duble ultramoderne.


Despre AVINCIS:

AVINCIS este simbolul renasterii vinurilor romanesti, sub semnul traditiei si modernitatii - o intoarcere la origini, dar in acelasi timp o privire spre viitor. Crama AVINCIS, de pe Domeniul Vila Dobrusa, din Dragasani, a fost inaugurata in iunie 2011, an in care a si inceput productia primelor vinuri.

Vinurile sunt disponibile exclusiv in restaurante si magazinele specializate din Alba, Arad, Bucuresti, Brasov, Cluj, Constanta, Craiova, Deva, Iasi, Miercurea Ciuc, Piatra Neamt, Pitesti, Ramnicu Valcea, Satu Mare, Sibiu, Suceava si Timisoara.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.