Setari Cookie-uri

Anca Alungulesei organizeaza workshop-ul Lactate si branzeturi raw-vegane

Timp de 4 ore, participantii la workshop-ul de bucatarie raw-vegana vor afla care sunt beneficiile lactatelor si branzeturilor raw vegane insa vor deprinde si tehnica culinara pe care o pot aplica acasa, zi de zi.

comunicat de presa

Anca Alungulesei, expert in nutritie si fondator al primei cofetarii - ceainarii raw-vegane din Romania organizeaza workshop-ul “Lactate si branzeturi raw-vegane”, pe 30 septembrie 2015, de la ora 18.00.

Timp de 4 ore, participantii la workshop-ul de bucatarie raw-vegana vor afla care sunt beneficiile lactatelor si branzeturilor raw vegane insa vor deprinde si tehnica culinara pe care o pot aplica acasa, zi de zi. Cum se pot face branzeturile sau chiar smantana din caju, dar si cum se pot combina in felurile principale de mancare, astfel incat sa obtinem preparate delicioase si echilibrate din punct de vedere nutritional – toate acestea, dar si multe alte informatii legate de o nutritie sanatoasa se vor regasi intre temele workshop-ului “Lactate si branzeturi raw vegane”.

Branzeturile sunt prea grase sau prea sarate? Ai intoleranta la lactoza sau pur si simplu iti doresti un regim de viata sanatos? Vrei sa renunti la lactate insa esti dependent de gustul de branza? Care sunt beneficiile lactatelor si branzeturilor raw vegane pentru organism? Cum se prepara laptele, branza, iaurtul, smantana si maioneza raw vegan? Alege laptele si branzeturile raw vegane si, pe langa satisfactia de a consuma un produs sanatos, o poti avea si pe aceea de a le prepara chiar cu mana ta! Din punctul meu de vedere, importante sunt principiile si tehnica pe care cursantii o deprind in cadrul atelierului. Invatand aceste lucruri, ei se pot juca acasa cu ingredientele, texturile si gusturile”, spune Anca Alungulesei, expert in nutritie.

Citește și:

Mai multe detalii despre workshop si modalitati de inscriere se pot gasi pe site-ul www.rawcoco.ro sau pe email la office@rawcoco.ro

Meniu workshop:

1) Lapte de migdale
2) Branzica de migdale cu masline
3) Branzica de seminte de floarea soarelui
4) Ciupercute champignon umpluta cu varza rosie, morcov si branzica de floarea soarelui
5) Iaurt vegetal
6) Smantana de caju
7) Maioneza de caju
8) Cheescake raw vegan cu fructe de padure

Vizionare placuta


Kudika
16 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.