Setari Cookie-uri

Cum iti ingrijesti pielea toamna asta?

Toamna este, fara doar si poate, un sezon al schimbarilor. Pielea, parul, corpul, in general, are de suferit din cauza acestor schimbari climatice

comunicat de presa

hidratare

Toamna este, fara doar si poate, un sezon al schimbarilor. Sa ne gandim, in primul rand, la schimbarile climatice. Vedeti bine cum trecem de la 35 de grade, la 15 grade. Cu siguranta, aceasta nu este o actiune naturala si normala pentru corpul nostru. Pielea, parul, corpul, in general, are de suferit din cauza acestor schimbari climatice care, spre deosebire de alte perioade, astazi se intampla extrem de brusc.

Pentru ca vorbeam despre piele mai devreme, hai sa ne oprim asupra ei si sa vedem cum o putem ajuta ca sa treaca mai usor peste aceste socuri. Stim... In primul rand, trebuie sa ne alimentam corespunzator, sa bem lichide multe, sa ne odihnim corespunzator, sa avem grija la ritualul de curatare a tenului. Sunt o multi de "sa"-uri pe care trebuie sa le facem, insa cu toate astea, parca ar mai fi nevoie de ceva.

Ce este acel ceva, o sa ne explice terapeutul Deea Body Studio, care are o recomandare foarte interesanta pentru noi si pentru tenul nostru. "Daca ma intrebati ce tratament de infrumusetare as folosi in toamna asta, in calitate de specialist, dar si in calitate de potential pacient, v-as spune ca Hydrafacial ar fi alegerea cea mai buna", explica terapeutul Deea Body Studio. "Imi place pentru ca este un tratament complex si complet. El combina simultan curatarea, exfolierea, extractia, hidratarea si protectia oferita de antioxidanti, rezultand o piele mai curata, mai frumoasa fara disconfort si timp de recuperare. HydraFacial ofera un tratament calmant, non-invaziv si non-iritant", continua terapeutul.

Tratamentul se efectueaza in 5 pasi, dupa cum urmeaza:


Curatare si Exfoliere
Celulele moarte sunt eliminate delicat pentru a lasa o piele noua si sanatoasa.

Peeling cu acizi

Acest peeling gentil curata porii de impuritati si praf fara a irita sau leza tenul.

Extractii puncte negre

Fara durere, extractiile punctelor negre se fac automat cu ajutorul unui vortex care curata si elimina impuritatile din piele.

Hidratare superficiala

Antioxidantii si Acidul Hialuronic sunt introdusi in piele prin Vortex-Fusion® pentru hranirea si protejarea tenului.

Citește și:

Protectie
Utilizarea produsele HydraFacial Daily Essentials care ajuta la mentinerea rezultatelor pe o perioda indelungata si protejeaza pielea.

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.