Setari Cookie-uri

A inceput constructia FREELO, primul centru de agrement cu tunel de vant si surf

FREELO redefineste aventura urbana!

comunicat de presa

Bucuresti, 29.09.2015 A inceput constructia FREELO, primul centru de agrement din Romania si din regiune cu tunel de vant aerodinamic si piscina cu valuri pentru surf. Proiectul este dezvoltat pe o suprafata de 10.000 m2, in orasul Chitila, langa Bucuresti, si va fi finalizat in primavara anului 2016.

FREELO este o locatie unica potrivita atat pentru copii, cat si pentru adulti de toate varstele aflati in cautarea unui mod inedit de a-si petrece timpul si dispusi sa adere la filosofia libertatii – freelosophy.

Complexul va cuprinde tunel de vant aerodinamic, piscina cu surf si o zona de relaxare cu piscina semiolimpica, spa, restaurant gourmet, boutique hotel si zona de proiectie video in aer liber. Folosind tehnologii de ultima generatie si valorificand potentialul inovatiilor, FREELO redefineste aventura urbana si ofera publicului acces nelimitat la sporturi inedite.

Citește și:

Tunelul de vant vertical va permite publicului sa sfideze gravitatia si sa experimenteze senzatia de cadere libera din timpul unui salt cu parasuta. Astfel, visul de a zbura va deveni realitate pentru oricine, oricand, intr-un mediu accesibil, controlat. Tunelul va reprezenta o sursa de distractie pentru copii si pentru amatorii dornici de adrenalina, o activitate de teambuilding si leadership pentru companii, precum si un centru de antrenament sportiv pentru atleti sau pentru fortele speciale ale armatei.

De asemenea, surful devine posibil in Bucuresti, atat vara cat si iarna, intr-o piscina cu valuri create cu ajutorul tehnologiei inovatoare de la FREELO. Practicat de obicei la ocean si doar in anumite conditii meteorologice, surful este un sport considerat exotic in Romania, dar care la nivel global reuneste o comunitate din ce in ce mai mare de pasionati.

Citește și:

Tehnologiile de ultima generatie folosite in cadrul complexului sunt dezvoltate exclusiv in Romania de catre ingineri locali, iar calitatea, performanta si eficienta acestora vor plasa FREELO printre cele mai avansate tehnologic centre de agrement de acest gen din lume.

Despre FREELO

FREELO este primul centru de agrement din Romania si din Europa de Est care ofera atractii si experiente unice: tunel de vant aerodinamic, piscina cu surf si o zona de relaxare cu piscina semiolimpica, spa, restaurant gourmet, boutique hotel si zona de proiectie video in aer liber. Arhitectura futurista a complexului gazduieste un loc unic in care toata lumea are sansa sa accepte noi provocari, sa-si depaseasca limitele, sa sfideze gravitatia si dimensiunile, sa-si rasfete simturile. FREELO este o locatie unica potrivita atat pentru copii, cat si pentru adulti de toate varstele aflati in cautarea unui mod inedit de a-si petrece timpul si dispusi sa adere la filosofia libertatii – freelosophy.

Citește și:

Despre KEI Development

KEI Development, dezoltatorul proiectului FREELO, este o societate pe actiuni specializata in investitii in inovatie. Compania reuneste experti cu vaste cunostinte in inginerie si experienta in operatiuni, management si planificarea investitiilor, cu scopul de a inova si dezvolta noi piete cu potential economic ridicat din Romania si Europa.

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.