Setari Cookie-uri

Stejarii Country Club organizeaza selectia pentru Scoala de Judo Alina Dumitru

Stejarii Country Club organizeaza etapa de selectie pentru Scoala de Judo Alina Dumitru, dedicata copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 8 ani.

comunicat de presa

Bucuresti, 7 octombrie 2015. Stejarii Country Club organizeaza duminica, 11 octombrie a.c., incepand cu ora 10:00, etapa de selectie pentru Scoala de Judo Alina Dumitru, dedicata copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 8 ani. Atat procesul de selectie, cat si cursurile ulterioare vor fi puse gratuit la dispozitia celor mici. Selectarea copiilor va fi realizata de catre o echipa de profesionisti, in prezenta campioanei olimpice Alina Dumitru.

“Judo-ul este un sport care ofera foarte multe beneficii fizice si mentale celor care il practica, mobilitatea, coordonarea, autodisciplina si dezvoltarea increderii in sine fiind doar cateva exemple. Dobandirea acestor calitati este esentiala pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor. In Romania, judo-ul nu se bucura de o popularitate foarte mare, chiar daca exista un potential enorm, dovada fiind multiplele premii cu care se intorc sportivii nostri de la competitiile internationale. Scoala de judo de la Stejarii Country Club este o oportunitate pe care o oferim celor mici de a se initia in acest sport si de a beneficia de antrenamente in conditii foarte bune”, a declarat Alina Dumitru, campioana olimpica si coordonatoarea Scolii de Judo din cadrul Stejarii Country Club.

Citește și:

Scopul selectiei este acela de a identifica in randul micilor iubitori de sport 32 de copii, care au o inclinatie naturala pentru a performa in judo. Acestia vor beneficia de lectii de grup cu antrenori cu o vasta experienta in domeniu, de 2 ori pe saptamana si sesiuni de pregatire fizica in perioada octombrie 2015 – aprilie 2016.

Pentru inscriere, parintii copiilor trebuie sa trimita un set de informatii (detalii aici) la adresa judo@stejariicountryclub.ro pana vineri, 9 octombrie 2015, la orele 12:00. Inscrierile se fac in limita a 80 de persoane.

Cei interesati pot apela, pentru detalii suplimentare, numarul de telefon 0740.036.603

Mai multe informatii despre Stejarii Country Club pot fi accesate pe site-ul www.stejariicountryclub.ro si pe pagina de Facebook a complexului.

Stejarii Country Club este un proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si co-finantat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala. Axa prioritara 5: Dezvoltarea durabila si promovarea turismului.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.