Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!

comunicat de presa:

Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Sub indrumarea Chef-ului de origine germana Daniel Wendorf si cu sprijinul Société Gourmet, Tily Niculae (www.tilyniculae.eu), Anca Lungu (www.printesapolonic.ro), Irina Mohora, Monica Tand (www.monicatand.ro), Laura Antonov (www.lachicboutique.ro), Diana Mihaila (www.diybazaar.ro), Cristina Pana (www.cristinafeather.com), Anne Hartung (www.lolasbox.com), Marian Craciun (www.thetrends.ro) si Bogdan Daradan (www.presainblugi.com) au pregatit Quail, Carrot, Summer Savory – una dintre delicioasele retete create de Chef Marcus Wareing (maestru bucatar britanic, posesor al 2 stele Michelin si consultant pentru filmul „Burnt”). Ei s-au „antrenat” astfel pentru a descoperi povestea Super Chef-ului Adam Jones (interpretat de Bradley Cooper).

Invitatii nu s-au lasat deloc intimidati de reteta si au preparat fiecare cate o portie de prepelita cu sos de morcovi, experimentand puritatea pasiunii si bucuriei date de combinarea de ingrediente si condimente felurite.

Sinopsis film

Chef-ul Adam Jones (Bradley Cooper) a avut totul – si a pierdut totul. Un adevarat rockstar cu 2 stele Michelin, dar si cu obiceiuri nesanatoase pe masura, fostul enfant terrible de pe scena resturantelor din Paris a facut totul altfel, de fiecare data, si nu i-a pasat niciodata decat de emotia crearii unei explozii de gusturi.

Totusi, pentru a avea propria sa bucatarie si a obtine cea de-a treia stea Michelin, va avea nevoie de tot ce e mai bun de partea lui, inclusiv de frumoasa Helene (Sienna Miller). „Burnt” este o poveste remarcabila, amuzanta si emotionala despre dragostea pentru gastronomie, iubirea dintre doi oameni si importanta de a primi o a doua sansa in viata.

Filmul „Burnt” este distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera pe 23 octombrie 2015.

Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: