Setari Cookie-uri

Vedetele si-au aratat maiestria culinara intr-un cooking session special, inspirat de filmul Burnt: Super Chef

10 vedete, jurnalisti si bloggeri pasionati deopotriva de filme, dar si de arta culinara, au acceptat provocarea Forum Film Romania de a-si arata indemanarea si talentul in cadrul unui cooking session special, dedicat filmului „Burnt: Super Chef”, care va avea premiera pe 23 octombrie.

comunicat de presa:

Sub indrumarea Chef-ului de origine germana Daniel Wendorf si cu sprijinul Société Gourmet, Tily Niculae (www.tilyniculae.eu), Anca Lungu (www.printesapolonic.ro), Irina Mohora, Monica Tand (www.monicatand.ro), Laura Antonov (www.lachicboutique.ro), Diana Mihaila (www.diybazaar.ro), Cristina Pana (www.cristinafeather.com), Anne Hartung (www.lolasbox.com), Marian Craciun (www.thetrends.ro) si Bogdan Daradan (www.presainblugi.com) au pregatit Quail, Carrot, Summer Savory – una dintre delicioasele retete create de Chef Marcus Wareing (maestru bucatar britanic, posesor al 2 stele Michelin si consultant pentru filmul „Burnt”). Ei s-au „antrenat” astfel pentru a descoperi povestea Super Chef-ului Adam Jones (interpretat de Bradley Cooper).

Citește și:

Invitatii nu s-au lasat deloc intimidati de reteta si au preparat fiecare cate o portie de prepelita cu sos de morcovi, experimentand puritatea pasiunii si bucuriei date de combinarea de ingrediente si condimente felurite.

Sinopsis film

Chef-ul Adam Jones (Bradley Cooper) a avut totul – si a pierdut totul. Un adevarat rockstar cu 2 stele Michelin, dar si cu obiceiuri nesanatoase pe masura, fostul enfant terrible de pe scena resturantelor din Paris a facut totul altfel, de fiecare data, si nu i-a pasat niciodata decat de emotia crearii unei explozii de gusturi.

Totusi, pentru a avea propria sa bucatarie si a obtine cea de-a treia stea Michelin, va avea nevoie de tot ce e mai bun de partea lui, inclusiv de frumoasa Helene (Sienna Miller). „Burnt” este o poveste remarcabila, amuzanta si emotionala despre dragostea pentru gastronomie, iubirea dintre doi oameni si importanta de a primi o a doua sansa in viata.

Citește și:

Filmul „Burnt” este distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera pe 23 octombrie 2015.

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.