Setari Cookie-uri

Pro-Collagen Super Serum Elixir: povestea tineretii se deapana mai departe

Povestea Elemis despre tinerete fara batranete si ten fara riduri!

comunicat de presa

elemis

Astazi, povestea Elemis despre tinerete fara batranete si ten fara riduri (desi nu este doar o poveste, avem dovezi palpabile) incepe asa: a fost odata ca niciodata o regina care voia sa-si pastreze pentru totdeauna chipul tanar. Asa ca i-a pus pe cei mai iscusiti oameni de la Curte sa gaseasca solutia pentru a-i indeplini dorinta.

Cunoscatorii tainelor plantelor stiau despre alga marina Padina Pavonica, care era renumita in tot regatul. Se observase, de-a lungul timpului, ca ea facea adevarate minuni pentru tenul domnitelor, caci avea darul de a pastra apa in tesuturile cutanate si de a stimula producerea moleculelor de glucozaminoglucan, cu rol in mentinerea elasticitatii si fermitatii pielii.

Insa ei nu s-au oprit aici, caci regina lor nu era usor de multumit. Gandindu-se ca trebuie sa mai existe, in toata lumea, si alte ingrediente care sa ajute la pastrarea prospetimii tenului, cunoscatorii tainelor plantelor au pornit in cautarea lor. Nu stim sigur cate perechi de incaltari au tocit, dar pana la urma au gasit ce cautau.

Urmatorul ingredient pe care l-au descoperit a fost extrasul de mesteacan african, care datorita proprietatilor de aparare a pielii, adica antioxidante – cum s-ar spune in zilele noastre – s-a dovedit a fi exact ce le trebuia.

Intr-o zi, cand traversau un camp de cameline, si-au dat seama ca si acestea erau bune pentru a pastra tanar chipul reginei lor. Uleiul obtinut din cameline este bogat in Omega 3 si in acid hialuronic, doua substante despre care stiau sigur ca o sa hidrateze si o sa impiedice pierderea apei de la nivelul tenului.

In drum spre casa, au mai trecut pe langa o mare, unde au mai gasit ceva bun pentru a preveni imbatranirea: niste alge rosii. Ele s-au dovedit extraordinare cu microcirculatia si cu drenajul de la nivelul tenului, ceea ce, din nou, avea sa contribuie in mod uimitor la prospetimea chipului reginei lor.

Citește și:

Intorsi in regat, ei s-au pus pe treaba, amestecand ingredientele bio-active gasite intr-o formula unica, in care au pus si acid hialuronic si peptide (substante care intaresc jonctiunile celulare si care impiedica astfel aparitia ridurilor). Iar pentru ca au vrut sa fie siguri de rezultate, au adaugat extrasul din alga Padina Pavonica intr-o concentratie mare. Cea mai mare din cate s-au auzit pana in ziua de astazi.

S-au prezentat apoi reginei si i-au inmanat rezultatul priceperii si stradaniei lor. Regina l-a incercat nerabdatoare si, pentru ca e multumita, foloseste Pro-Collagen super serum elixir de la Elemis si-n ziua de astazi.

Vestea despre pielea supla, nemaiintalnit de fina si fara riduri a reginei a facut inconjurul lumii. Toate reginele lumii au inceput s-o foloseasca de atunci.

Si-am incalecat pe-o capsuna, dar NU v-am spus o mare minciuna. Parol!

Citește și:

Elemis Pro-Collagen super serum elixir, 15 ml
Pret recomandat: 289 lei

Date palpabile, din zilele noastre:

  • 95% din persoanele care au folosit Pro-Collagen super serum elixir de la Elemis sunt de acord ca pielea lor se simte mult mai fina la atingere decat inainte de folosire;
  • 79% din consumatoare sunt de acord ca aspectul ridurilor fine a fost estompat considerabil dupa folosire;
  • 76% din consumatoare sunt de accord ca serumul de la Elemis actioneaza mai repede si mai bine decat oricare alt produs antiageing folosit inainte.

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.