Setari Cookie-uri

Horia Tecau devine imaginea Marina Yachting

Asocierea de imagine este o premiera la nivel mondial pentru Marina Yachting si are rolul de a familiariza publicul din Romania cu colectiile celebrului brand genovez.

comunicat de presa

Horia Tecau

Marina Yachting, unul dintre cele mai renumite brand-uri premium, ce a setat standardele de calitate si eleganta sportiva din momentul in care si-a inceput povestea in Genova in anul 1878, investeste in consolidarea prezentei pe piata locala, prin asocierea cu cel mai bine cotat tenismen roman in clasamentul ATP la ora actuala - Horia Tecau. Acest parteneriat demonstreaza planurile ambitioase pe care Marina Yachting le are pentru Romania. Brand-ul este prezent pe piata locala de mai putin de jumatate de an, cu doua magazine: unul in Mega Mall si cel de-al doilea in cadrul galeriei hotelului Vega din Mamaia.

Parteneriatul cu Horia Tecau a debutat printr-o sedinta foto pentru colectia de toamna-iarna 2015. Shooting-ul a fost realizat in Romania. Asocierea de imagine este o premiera la nivel mondial pentru Marina Yachting si are rolul de a familiariza publicul din Romania cu colectiile celebrului brand genovez, care propun piese pret-a-porter de inspiratie navy pentru tinutele casual de zi cu zi.

Citește și:

Horia Tecau

”Parteneriatul cu Horia Tecau este o dovada clara a faptului ca Romania este o piata strategica pentru Marina Yachting. De aceea am investit nu doar in a aduce acest brand in Romania, ci si in a le confirma romanilor, prin aceasta asociere, ca Marina Yachting doreste sa se integreze in ADN-ul valorilor noastre, conform carora calitatea vietii este data de suma pasiunilor in care investim si care ne reprezinta. Este un pas curajos, completat de intentia noastra de a extinde reteaua de magazine in viitorul apropiat, tocmai deoarece clientii nostri au inteles ca Marina Yachting nu este doar pentru sailing, ci este despre libertatea de a purta cu eleganta pasiunea, in fiecare zi. Iar Horia este un exemplu perfect de cum putem face asta.” a declarat Gina Comanescu, reprezentant Marina Yachting Romania.

”Adevarata eleganta vine din faptul ca in fiecare zi putem, prin mici detalii, sa ne manifestam pasiunile. Marea m-a fascinat intotdeauna prin respectul pe care il impune si prin maiestuozitatea ei. Plecand de la aceasta convingere, asocierea cu Marina Yachting a fost naturala, acest brand intruchipand toate atributele pe care vreau sa le transmit la randul meu publicului din Romania”, a declarat Horia Tecau.

Citește și:

Marina Yachting

Marina Yachting este prezent in 11 tari in intreaga lume cu 35 de magazine. Cele doua magazine din Romania au o suprafata totala de peste 210 metri patrati. Pentru anul 2016, Marina Yachting planuieste consolidarea prezentei locale cu cel putin inca un magazin.

Mai multe detalii puteti descoperi accesand site-ul: https://marinayachting.it/en/

Despre Marina Yachting

Cu radacini care merg pana in secolul XVIII, la Genova, unul dintre cele mai aglomerate porturi din Europa, brand-ul Marina Yachting combina stilul modern italian cu inspiratia si traditia istoriei sale in arta navigatiei autentice. Celebra jacheta cu doi nasturi seteaza standardele unui stil unic, combinat cu functionalitatea sa pe mare. Marina Yachting este un brand cu inspiratie marina, pozitionat in segmentul high-end de imbracaminte casual, ce seteaza standardele de calitate si eleganta sportiva incepand cu 1878 si pana astazi.

Sloganul brandului este: “The Original Italian Marine Lifestyle Brand Since 1878”.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.