Dupa 20 de ani: un spectacol de teatru senzorial labirint

Dupa 20 de ani: un spectacol de teatru senzorial labirint

In timpul unei reprezentatii de teatru labirint, spectatorul este personajul principal din poveste si este provocat sa experimenteze diverse stari emotionale.

comunicat de presa

teatru labirint

Liceul Tehnologic Special „Regina Elisabeta” din Bucuresti si Fundatia Cartea Calatoare va invita sambata, 24 octombrie 2015, ora 12, la un spectacol itinerant de teatru senzorial labirint, oferit de un grup de elevi cu deficiente de vedere ai liceului, impreuna cu voluntari ai Asociatiei A-maze Me si ai Laboratorului Citit In.

Gazda va fi Muzeul National al Taranului Roman, strada Monetariei, nr. 3, Sala Acvariu, partener in cadrul acestui proiect.

In timpul unei reprezentatii de teatru labirint, spectatorul este personajul principal din poveste si este provocat sa experimenteze diverse stari emotionale care traseaza un labirint interior, specific fiecarui participant.

Workshop-ul de teatru senzorial labirint a fost organizat in cadrul unui proiect mai amplu – „Stiu X Vreau X Pot = Fac schimbare” – implementat de Fundatia Cartea Calatoare din Focsani, in parteneriat cu Liceul Tehnologic Special „Regina Elisabeta” din Bucuresti, Asociatia A-maze Me si Laboratorul Citit In.

Tinerii participanti sunt provocati sa isi dezvolte abilitatile creative si sa isi testeze limitele artistice intr-un mediu ce promoveaza educatia nonformala prin participare si redefinirea granitelor teatrului,

Proiectul, finantat prin Fondul ONG in Romania, Mecanismul Financiar al Spatiului Economic European 2009 – 2014, isi propune dezvoltarea sectorului ONG in Romania, prin consolidarea bazei de membri si voluntari ai fundatiei si cresterea participarii acestora la activitatile comunitatii. Bugetul total al proiectului este de 44.551, 68 Euro, din care 34.935,50 Euro reprezinta finantare nerambursabila.

Pentru buna desfasurare a spectacolului si datorita formatului itinerant propus de teatrul senzorial labirint va rugam sa va rezervati locul prin programare telefonica (apel sau SMS) la unul din numerele de telefon: 0721.831.160/0755.168.476.

Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri