Setari Cookie-uri

Vedetele au defilat pe podium la fashion show-ul Bucuresti Mall

O seara cu totul speciala de fashion & beauty, cu muzica live marca Sore, a adus vedetele pe catwalk la Bucuresti Mall.

comunicat de presa

fashion show

Animat de cunoscutul DJ de radio Vali Barbulescu, show-ul din seara de 25 noiembrie a adus in lumina reflectoarelor piese vestimentare si accesorii in voga din colectiile de iarna ale unor branduri de top din centrul comercial. Sore a incalzit atmosfera in deschidere si a incantat publicul cu cele mai populare melodii ale sale.

Trei momente speciale, toate avand in centrul atentiei vedete din showbiz-ul romanesc, au marcat Fashion Show-ul Bucuresti Mall. Adelina Pestritu, Ilinca Vandici, Ellie White, Iuliana Luciu, Anca Serea, Geanina Ilies si Adrian Nartea au defilat in tinute trendy din colectiile de sezon, reflectand tendintele actuale in moda.

Adelina Pestritu si-a facut selfie-uri simpatice pe scena, alaturi de modele, in timpul prezentarii pieselor vestimentare din colectiile multi-brand Collective. Pasionat de fotografie, „maestrul ceremoniilor”, Vali Barbulescu, a surprins in imagini manechinele in tinute din colectiile singurului Tommy Hilfiger Sportswear Store din Capitala, aflat in Bucuresti Mall. Iar prezentatoarea TV Geanina Ilies a insotit modelele pe catwalk, intr-un moment special dedicat Debenhams si creatiilor unor designeri britanici renumiti.

Show-ul de la Bucuresti Mall i-a avut ca invitati speciali si pe cativa dintre bloggerii de fashion de succes din Romania: Carmen Negoita, Emanuel Iuhas si Ela Merla.

Citește și:

fashion show

Intreaga prezentare de moda a purtat semnatura Directorului artistic & styling Maria Andrei. Machiajul a fost asigurat de MAC, Yves Rocher si Sephora, in timp ce hairstyling-ul a purtat semnatura Bram’s. Publicul a putut admira combinatii moderne, elegante din colectiile unor marci renumite precum Gant, Stefanel, Guess, Marks & Spencer, Promod, Camaïeu, LC Waikiki, Koton, Lee Cooper, Timeout, Tom Tailor, Colins, Aldo, Ecco, Otter, Bata, CCC, Il Passo, Accesorize. Partener: Cinema Café.

Show-ul a fost transmis live pe platforma eva.ro si pe www.bucurestimall.com.ro.

Bucuresti Mall este primul centru comercial modern din Romania. In luna septembrie 2015, a implinit 16 ani de la inaugurare.

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.