Setari Cookie-uri

O noua eu - proiect marca Hellen Concept Store

O saptamana de workshop-uri si seminarii pentru reeducare a feminitatii.

comunicat de presa

Hellen Concept Store

In saptamana 16 – 23 noiembrie, a avut loc proiectul “O noua eu”, un concept unic pentru femei, marca Hellen. In cadrul acestui program, participantele au trecut prin transformari atat la exterior, cat si in interior. Dupa o saptamana de workshopuri, cu programe de elita, inedite pentru femei ca: “Feminitatea printre astre”, “Dress Code”, “Seductia imaginii”, “Arta machiajului” si “Arta Feminitatii”, participantele au devenit modele pentru shootingul la colectia de sarbatori.

Aceste femei au invatat cum sa impresioneze prin feminitate, in functie de zodie si ascendent si au primit o instructiune personalizata cu ce anume li se potriveste in materie de imagine, in raport cu recomandarile astrelor.

A fost studiata arta feminitatii si puterea seductiei, printr-un training adus de Elena Cucicovschi direct din Moscova

Citește și:

Tot in acest proiect, participantele au avut ocazia sa invete despre tipurile de silueta, piesele vestimentare in garderoba de baza a unei femei si ce anume o avantajeaza. Au avut ocazia sa-si defineasca stilul cu ajutorul specialistilor. Au mai studiat arta comunicarii non verbale, arta automachiajului si felul in care vrem sa transmitem emotia atunci cand facem o poza. Din program nu a lipsit un training despre natura feminitatii si puterea seductiei, un program foarte interesant si elaborat, adus de la Moscova, oferit de Elena Cucicovschi.

Hellen Concept Store

Seminarii in valoare de 1850 de lei si o schimbare de look oferita de Centrul Shakti

Castigatoarele au primit cadou seminarii in valoare de 1850 lei. De asemenea, participantele au beneficiat de make up efectuat de Cristina Calancea, coafat si schimbarea lookului oferit de centrul Shakti.
Transformate intr-o “Noua eu”, toate castigatoarele au luat parte la sedinta foto, care s-a organizatat pentru aceste femei minunate. “Ea” a prezentat colectia Rochiilor de Sarbatori a magazinului Hellen Concept Store, tocmai pentru ca e atat de speciala.

Citește și:

Ana Demian - arhitect: “De la fiecare workshop am invatat lucruri noi si utile. Totul a inceput foarte promitator, printre stele la propriu si la figurat. Seminarul cu astrologul Maria Sarbu ne-a destainuit cum s-au aranjat astrele si cum ne influenteaza ele viata. La “Atelier Make-up Paris”, Ana, un make-up artist desavarsit, ne-a aratat cum sa ne scoatem in evidenta punctele forte si sa radiem in orice clipa. "Dress code" by Ana Munteanu este un seminarde la care am aflat 100% ce tip de silueta avem si cum sa evidentiem frumosul prin piese vestimentare potrivite.

"Arta Feminitatii" by Elena Cucicovschi, un seminar surprinzator, unde am invatat sa avem grija de feminitatea din interiorul nostru si sa pretuim faptul ca suntem femei. La ultimul workshop, dar nu cel din urma, am gustat un pic din arta fotografica, si pentru prima data am privit o reclama ca o opera de arta. Eglantina Von Bacheru. o adevarata cunoscatoare a comunicarii non-verbale ne-a dezvaluit cum prin fotografie putem transmite exact ceea ce ne dorim. Multumesc Echipa Hellen Concept pentru posibilitatea oferita si mai asteptam noi proiecte la fel de minunate.”

Citește și:

“ Arta feminitatii” by Elena Cucicovschi

Un seminar despre curajul de a fi femeie, despre intrebari ale femeilor care au implicatii adanci, despre esenta femeii si puterea ei de seductie. Elena Cucicovschi a oferit un training extrem de interesant, care poate aduce pacea, implinirea, seninatatea si exuberanta unui cuplu perfect. “ Mi-am dorit din toata inima ca femeia care participa in acest proiect sa traiasca o experienta unica. Cu viata de megapolis pe care o traim astazi,cu griji si probleme, uitam ca suntem femei, uitam sa ne rasfatam, uitam sa ne incarcam de undeva. Imi doresc ca ea, participanta, sa se transforme, sa creada mai mult in ea, sa-si dezvolte la maxim feminitatea si sa foloseasca acest potential.”

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.