Setari Cookie-uri

A treia editie a vernisajului Inspiration Challenge by AVON

AVON schimba lumea prin frumusete si arta

comunicat de presa:

Pe 24 noiembrie, vernisajul Inspiration Challenge by AVON a pus frumusetea pe agenda culturala a Bucurestiului, intr-o seara ce a imbinat cu desavarsire arta parfumeriei cu cea a celor zece artisti care au acceptat provocarea AVON. La fel ca in anii precedenti, Galeria Galateca a gazduit evenimentul si a reunit artistii care au creat intr-o maniera personala, plina de semnificatii, fiind inspirati de zece parfumuri AVON.

Cristian Samfira (design vestimentar), Arpad ArtPI Rezi (ilustratie), Andrei Argaetic (Imbold Galeria, ilustratie), Madalin Gheorghe („Simplexio”, design de obiect), Cosmin Bumbut (fotografie), Alex Dadoo („Maison Dadoo”, design floral), Razvan Chelu („Lemnia”, accesorii), Ciprian Vrabie (desenator), Florian Toma („snob.”, accesorii) si Doru Dumitrescu (bijuterie) sunt cei zece artisti care si-au prezentat lucrarile in premiera. Parfumurile care le-au servit drept sursa de inspiratie in acest an au fost Attraction, Mesmerize, Little Red Dress, Rare Pearls, Far Away, Outspoken Party, Cherish, Femme Icon, Today Tomorrow ALWAYS si Christian Lacroix Bijou.

Citește și:

Artistii au avut si o a doua sursa de inspiratie in cadrul proiectului - noua campanie de comunicare globala a AVON, “Schimba lumea prin frumusete”. Acestia au realizat lucrarile sub forma unui elogiu adus feminitatii si femeilor care ii inspira, punand in fiecare creatie multa emotie si surprinzand momente din istoria personala. Lucrarile au fost potentate si prin maniera in care au fost expuse, decorul alb imaculat de la Galateca fiind metamorfozat prin intermediul unor elemente de video mapping dezvoltate special pentru fiecare lucrare. Povestea celor zece parfumuri nu se opreste aici. Ca in fiecare an, ele vor fi licitate in scop caritabil, fondurile fiind alocate unui ONG ce urmeaza a fi anuntat.

„Inspiration Challange a luat nastere in 2013, devenind un manifest pentru frumusete in toate formele ei. Arta ca expresie a frumusetii este nucleul proiectului nostru, iar an de an a imbracat forme unice. Suntem mandri de faptul ca fiecare editie reuneste artisti talentati, care transforma provocarile noastre in arta cu suflet. “

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.