Setari Cookie-uri

Viitorul alergarii feminine se contureaza cu noul pantof Adidas PureBOOST X

Adidas a facut echipa cu atlete din intreaga lumea pentru a produce un pantof pentru alergare destinat femeilor, realizat de catre femei.

comunicat de presa

Adidas a facut echipa cu atlete din intreaga lumea pentru a produce un pantof pentru alergare destinat femeilor, realizat de catre femei.

Avand la baza ani intregi de testare si cercetare cu ajutorul femeilor de pretutindeni, adidas a creat un pantof pentru alergare cu forma ajustabila, care se adapteaza stilului de viata alert si activ al atletelor. In vreme ce majoritatea pantofilor de alergare sunt adaptari ale variantelor masculine, PureBOOST X a fost conceput sa raspunda nevoilor atletelor, obtinand astfel un pantof performant de alergare pentru femei la curent cu cele mai noi tendinte in moda.

Forma noului pantof PureBOOST X se muleaza perfect pe picior, invaluindu-l cu stil si asigurandu-i confort datorita stratului de mii de capsule de spuma BOOST care raspandesc energia. Talpa de spuma BOOST asigura retur de energie la fiecare pas, ceea ce transforma alergarea in activitatea favorita a atletelor.

Citește și:

“Feedback-ul pe care l-am primit cel mai des pe parcursul anilor de colaborare cu atlete a fost necesitatea unui pantof de alergare atragator dedicat lor. PureBOOST X este un produs inovator si stilat, care corespunde perfect exigentelor atletelor de astazi”, a declarat Jennifer Thomas, Senior Director in cadrul Global Brands, Running.

PureBOOST X prezinta o curbura mediana flexibila care ofera confort si un aspect inedit. Plasa adaptabila de pe curbura infasoara partea de jos a boltii plantare cu scopul de a face piciorul sa para mai mic in timp ce ofera suport la fiecare pas.

Plasa exterioara, curbura mediana flexibila si sistemul de legare a sireturilor lock down ofera ajustare personalizata, acoperind piciorul in totalitate. Talpa exterioara Stretch Web se adapteaza pasilor si permite flexarea piciorului in fiecare punct, pastrand miscarea naturala.

Citește și:

Colectia PureBOOST X este consolidata de doua noi modele adidas by Stella McCartney, care prezinta caracteristicile specifice remarcabile ale stilului celebrei creatoare de moda. adidas by Stella McCartney PureBOOST X combina elementele de fashion cu cele ale performantei. Pantoful este dovada expertizei Stellei in tesaturi cu materialul adidas primeknit folosit pentru partea superioara a pantofului si detalii dezvoltate ale sistemului de legare care ofera suport sporit.

“Am creat modelele adidas Stella McCartney PureBOOST X cu sprijinul atletelor pentru a capta acea energie individuala pozitiva si a le oferi produse care le dau increderea ca isi vor putea depasi propriul record de fiecare data. PureBOOST X le permite atletelor sa se antreneze fara a sacrifica stilul vestimentar”, a declarat Stella McCartney.

Citește și:

Adidas PureBOOST X va fi disponibil in magazinele adidas din 3 februrie 2016 la un pret de 587 lei.

Alatura-te miscarii adidas Energy Running urmarind @adidasrunning pe Twitter si #PureBOOSTX pe Instagram


https://www.youtube.com/watch?v=t8APOFub0Pc&feature=youtu.be

Vizionare placuta


Kudika
5 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.