Setari Cookie-uri

Descopera cu Dino unde traiesc animalele

Vine o vreme cand trebuie sa ii dai aripi copilului tau: sa il lasi sa incerce lucruri noi, sa aleaga singur ceea ce ii place, sa faca greseli, ca mai apoi sa invete din ele.

comunicat de presa

Danonino

Vine o vreme cand trebuie sa ii dai aripi copilului tau: sa il lasi sa incerce lucruri noi, sa aleaga singur ceea ce ii place, sa faca greseli, ca mai apoi sa invete din ele. Asa isi castiga increderea in sine, isi dezvolta curajul de a explora lumea de unul singur si isi construieste bazele pentru a deveni un adult independent si responsabil. Da, uneori e greu sa il lasi sa se descurce singur, fara sa ii fii alaturi la fiecare pas. Dar nu uita niciodata ca ajutandu-l sa devina autonom inseamna sa il sustii, sa il incurajezi sa evolueze frumos si sanatos, asigurandu-te totodata ca nu se expune unor riscuri.

Cum il poti ajuta pe cel mic sa devina independent si sa aiba incredere in el? Cel mai simplu mod este prin joc. Iar Danonino iti este alaturi, ajutandu-te in acelasi timp sa ii oferi o alimentatie echilibrata copilului tau.

,,Cand ne gandim la viitorul copiilor nostri, ii vedem independenti, curajosi, empatici, increzatori in propriile forte si, mai presus de toate, ne dorim sa fie sanatosi. Danonino este brandul care ii sustine pe parinti in cresterea armonioasa a celor mici, sprijinindu-i in primul rand in dezvoltarea autonomiei acestora. Pentru ca noi credem ca un copil sanatos si independent, care invata din propriile greseli, este gata oricand sa exploreze lumea. Ei sunt generatia viitoare de pitici voinici care creste invatand alaturi de Dino si pe care o incurajam sa aiba un stil de viata activ.” declara Anca Ignat, Senior Manager Global Brands Danone.

In perioada februarie-martie, Danonino vine cu noi provocari pentru cei mici. Ajuta-ti copilul sa descopere lumea animalelor colectionand cei 18 magneti holografici cu animale intr-un super puzzle. Jucati-va cu noile sticlute cu animale Danonino Iaurt de Baut si descoperiti unde traiesc leii, elefantii, maimutele, focile sau ursii. Intra in aplicatia Lumea lui Dino de pe noua pagina de Facebook Danonino si inscrie o poza cu copilul tau, pentru a putea castiga premii saptamanale in branzica delicioasa si marele premiu, o excursie la ZOO in Viena pentru intreaga familie. Tot aici copiii pot face schimb de magneti si pot gasi noi prieteni in comunitatea Danonino.

Citește și:

Danonino

Pentru a te bucura de jocuri amuzante si experiente inedite pentru intreaga familie, intra in aplicatia ,,Aventurile lui Dino” care are acum o noua insula. Aici poti petrece timp de calitate cu cel mic, ajutandu-l sa isi dezvolte abilitatile cognitive explorand diferite medii inconjuratoare, invatand sa faca lucrurile de unul singur, sa gaseasca raspunsuri si solutii si sa fie un bun prieten pentru cei din jur.

In plus, Dino va asteapta in fiecare weekend din luna februarie sa va distrati pe patinoarul din centrul comercial AFI Palace Cotroceni din Bucuresti si sa va bucurati de surprizele Danonino. Iar la radio Itsy Bitsy copiii pot afla lucruri interesante despre animale si locurile in care acestea traiesc si pot intra in concursurile lui Dino pentru a castiga premii pe loc.

Esenta autonomiei copilului tau sta in constientizarea faptului ca se poate descurca singur. Indruma-l si sustine-l sa reuseasca. Atunci cand stie ca poate, cel mic e cu un pas mai aproape de a cuceri lumea.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.