comunicat de presa:

Peste 6.000 de femei poarta pantofi romanesti creati de Diane Marie Studio

Diane Marie Studio a lansat colectia COOLorata Primavara/Vara 2016 alaturi de prieteni, in cadrul unui eveniment festiv-urban, in una din locatiile sale din Centrul Vechi al Bucurestiului (Pasajul Selari Nicolae nr 4).

Diana Dumitrescu (actrita), Iuliana Luciu (Antena 1), Doinita Oancea (actrita), Ioana Maria Moldovan (Prima TV), Cristina Cioran (actrita), Eli Roman (Realitatea TV), Cristina Herea (Romania TV), Alexia Talavutis (cantareata si actrita), Marina Neagu (Vibe FM), Simona Taranu (Digi 24), Camelia Baltoi (Digi 24), Mihaela Cozmolici (UTV), Bianca Dragomir (cantareata si actrita), Andrei Nourescu (Dolce TV), alaturi de jurnalisti si bloggeri au descoperit in exclusivitate lumea COOLorata a pantofilor si au aflat totul despre colectia de Primavara/Vara 2016 a brandului romanesc de pantofi Diane Marie Studio.

Diane Marie a prezentat colectia noului sezon intr-o atmosfera relaxata si prietenoasa, intr-un decor de poveste in care personajele principalele au fost pantofii irezistibili creati de Diana Nedea, ownerul brandului.

Inspirata din paleta cromatica a primaverii, colectia aduce la un loc nuante vesele si combinatii indraznete de culori, forme si texturi.

Piese cheie din cadrul oricarui outfit, pantofii brandului romanesc Diane Marie se remarca prin calitatea pielii, comoditatea calapodului - indiferent de inaltimea tocului - si modele elegante, chic si feminine.

Alte doua atractii ale serii au fost pantoful decorat cu flori de primavara, realizat de specialistii in arta aranjamentelor florale de la Imperioso, precum si pantoful de ciocolata si praf de stele de la My Sweet Boutique, cei care au purtat semnatura candy bar-ului de la eveniment.

Vedetele s-au intalnit cu Diane Marie, Madam Mitza si Beauty One la Color Your Life Brunch
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: