Setari Cookie-uri

Diane Marie Studio lanseaza colectia COOLorata Primavara/Vara 2016

Diane Marie Studio, brand romanesc ce activeaza de 5 ani pe piata de shoes fashion, a lansat recent colectia dedicata noului sezon.

comunicat de presa:

Diane Marie Studio a lansat colectia COOLorata Primavara/Vara 2016 alaturi de prieteni, in cadrul unui eveniment festiv-urban, in una din locatiile sale din Centrul Vechi al Bucurestiului (Pasajul Selari Nicolae nr 4).

Diana Dumitrescu (actrita), Iuliana Luciu (Antena 1), Doinita Oancea (actrita), Ioana Maria Moldovan (Prima TV), Cristina Cioran (actrita), Eli Roman (Realitatea TV), Cristina Herea (Romania TV), Alexia Talavutis (cantareata si actrita), Marina Neagu (Vibe FM), Simona Taranu (Digi 24), Camelia Baltoi (Digi 24), Mihaela Cozmolici (UTV), Bianca Dragomir (cantareata si actrita), Andrei Nourescu (Dolce TV), alaturi de jurnalisti si bloggeri au descoperit in exclusivitate lumea COOLorata a pantofilor si au aflat totul despre colectia de Primavara/Vara 2016 a brandului romanesc de pantofi Diane Marie Studio.

Citește și:

Diane Marie a prezentat colectia noului sezon intr-o atmosfera relaxata si prietenoasa, intr-un decor de poveste in care personajele principalele au fost pantofii irezistibili creati de Diana Nedea, ownerul brandului.

Inspirata din paleta cromatica a primaverii, colectia aduce la un loc nuante vesele si combinatii indraznete de culori, forme si texturi.

Piese cheie din cadrul oricarui outfit, pantofii brandului romanesc Diane Marie se remarca prin calitatea pielii, comoditatea calapodului - indiferent de inaltimea tocului - si modele elegante, chic si feminine.

Alte doua atractii ale serii au fost pantoful decorat cu flori de primavara, realizat de specialistii in arta aranjamentelor florale de la Imperioso, precum si pantoful de ciocolata si praf de stele de la My Sweet Boutique, cei care au purtat semnatura candy bar-ului de la eveniment.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.