Setari Cookie-uri

Saint-Gobain: ANGAJATOR DE TOP la NIVEL MONDIAL IN 2016

Una dintre cele opt companii globale care primeste aceasta recunoastere.

comunicat de presa

saint gobain

Compania Saint-Gobain a fost recunoscuta in Topul Angajatorilor Globali 2016, grupul francez fiind una dintre cele 8 companii globale care obtine aceasta certificare din partea institutului independent Top Employers. Acest institut acorda recunoastere angajatorilor de top care ofera conditii excelente de munca pentru angajati si dezvolta programe de management la toate nivelurile organizatiei. Un alt factor important pentru Saint-Gobain il reprezinta cultura organizationala ce sta la baza valorilor care formeaza politica de responsabilitate sociala a companiei.

,,Certificarea Top Employer este urmarea abordarii noastre transparente si continue catre perfectionare. Auditul ne permite sa identificam practicile de resurse umane inovatoare in afara companiei si sa punem in discutie provocarile pe termen scurt si lung. Aceasta distinctie ne consolideaza brandul de angajator,” a declarat Claire Pedini, Vicepresedinte Senior, responsabil de Resurse Umane la Saint-Gobain.

Citește și:

600 de practici si indicatori privind conditiile de munca au fost aprobate si evaluate pentru fiecare dintre cele 21 de tari in care Grupul Saint-Gobain este prezent si a obtinut aceasta recunoastere: Brazilia, Canada, China, Cehia, Danemarca, Franta, Germania, Irlanda, Italia, Japonia, Malaezia, Mexic, Olanda, Polonia, Africa de Sud, Coreea de Sud, Spania, Suedia, Thailanda, Marea Britanie si Statele Unite ale Americii. Acest lucru ilustreaza puterea si coeziunea politicii de Resurse Umane a Grupului la nivel international, politica ce se bazeaza pe 4 prioritati-cheie: mobilitate profesionala, diversitate in cadrul echipei, orientarea catre angajat si dezvoltarea abilitatilor angajatilor.

,,Saint-Gobain este exemplul perfect de companie ce si-a armonizat operatiunile intr-un mod benefic nu doar pentru angajati, ci si din punct de ivedere al eficientei operationale la scala globala’’, subliniaza David Plink, CEO al institutulu Top Employers.

Citește și:

Acesta este al treilea an consecutiv in care Grupul Saint-Gobain a fost inclus in topul pe Europa si primul an in care a castigat recunoasterea pentru America de Nord si Asia-Pacific.

Pentru Saint-Gobain, «diversitatea» este unul dintre cuvintele cheie ce descriu comunitatea de angajati. Grupul Saint-Gobain din Romania, cu circa 1100 de angajati, sustine diversitatea (de gen, nationalitate, pregatire, experienta, generatie) in toate activitatile sale, unite prin valorile Grupului: angajamentul profesional, respectul fata de ceilalti, integritatea, loialitatea si solidaritatea.

«Saint-Gobain isi doreste sa fie un angajator de referinta, cunoscut si recunoscut pentru oportunitatile impresionante de cariera pe care le ofera. Credem si investim in dezvoltarea competentelor angajatilor nostri si suntem intotdeauna interesati de povestile lor. Aici, la Saint-Gobain, oferim mediul si conditiile necesare pentru ca toti angajatii nostri sa atinga excelenta.» declara Constantin Hariton, Delegat General Adjunct al Grupului Saint-Gobain din Romania.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.