Kudika
9 Martie 2016

In urma cu doua zile toata presa si numeroase vedete indragostite de bucataria asiatica, au luat parte la evenimentul de deschidere a celui mai mare restaurant chinezesc din Romania, Asiatic Restaurant & Bufet, pe Calea Vitan 11.

comunicat de presa

Planta-minune care inlocuieste graul. Ce boli poate vindeca

Artisti precum Alexandra Stan, Liviu Teodorescu, Adda si Adina Postelnicu, gimnasta Sandra Izbasa, criticul de film Irina Margareta Nistor, actritele Cristina Cioran si Crina Matei sunt doar o parte dintre invitatii VIP ai evenimentului de aseara.

Timp de doua ore, cei 200 invitati au avut parte de un rasfat culinar oferit de cele peste 30 feluri de mancare chinezeasca si japoneza. Cel mai mare restaurant in regim “all you can eat” din Romania se desfasoara pe 3 niveluri si are, pe langa cele doua sali principale, inca 6 separeuri si un salon VIP, in care s-au retras vedetele, dupa programul artistic marca Vizi Imre.

Impresionat de prezenta invitatilor de elita in restaurantul pe care abia l-a deschis, domnul Huang Liang, unul dintre cei 3 actionari, a declarat: “Sunt onorat si bucuros ca primiti cu bratele deschise, acasa la voi, in tara voastra, o parte din tara mea, prin bucataria chinezeasca”.
Cele mai sanatoase supe din lume. Ne vindeca mai repede decat medicamentele

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: