Setari Cookie-uri

Baneasa Shopping City lanseaza pentru tine aplicatia City iLove

Toate cumparaturile se transforma in puncte

comunicat de presa:

The City Of Good Life, orasul pe care il iubesti, este acum mai aproape de tine! Cu aplicatia CITY iLOVE, ai acces la toate lucrurile care-ti fac placere din Baneasa Shopping City. Tot ce trebuie sa faci este sa descarci aplicatia CITY iLOVE din App Store sau Google Play si sa-ti setezi profilul. Fie ca vii pentru o cafea, la un pranz sau la o sesiune de shopping, scanezi bonurile de cumparaturi cu aplicatia CITY iLOVE, iar Baneasa Shopping City te rasplateste cu puncte. Acestea se transforma in beneficii exact pe stilul tau.

Cum functioneaza?

1. Descarca CITY iLOVE si primesti access imediat la info despre promotii, magazine, harta magazinelor etc.

2. Te autentifici in aplicatie cu Facebook login sau username si parola si poti vizualiza profilul si beneficiile in functie de statusul dat de punctajul acumulat.

Citește și:

3. Punctele se acumuleaza prin scanarea (fotografierea) bonurilor de cumparaturi cu ajutorul aplicatiei CITY iLOVE de la magazinele aflate in Baneasa Shopping City & Feeria. (*1 leu = 1 punct; exceptie Carrefour, 10 lei = 1 punct)

4. In functie de nivelul atins, ai access la anumite pachete de beneficii.

5. Poti accesa beneficiile prezentand in magazine, la punctul de vanzare, codurile de bare (acestea reprezinta beneficiile afisate in aplicatie). Casierul scaneaza codul de bare si inregis-treaza automat in sistemul de gestiune discountul aferent acelui beneficiu.

Top beneficii CITY iLOVE

Toate cumparaturile se transforma in puncte

Dupa ce ai instalat aplicatia CITY iLOVE iti recomandam sa scanezi fiecare bon de cumparaturi din mall. Astfel vei obtine din ce in ce mai multe puncte si vei putea trece prin toate cele patru niveluri ale aplicatiei: ENTHUSIAST, PASSIONATE, CONNOISSEUR si TRENDSETTER.

Citește și:

Consiliere de shopping

Beneficiezi de serviciul Consiliere de Shopping gratuit si primesti sfaturi personalizate de la stilistii nostri in functie de stilul tau. Poti invata cum sa te imbraci la un eveniment special, ce piese cheie trebuie sa ai in garderoba ta si cum sa obtii un look perfect cu doar cateva trucuri simple.

Evenimente exclusive

Vei putea viziona filmele tale preferate in format Dolby Atmos si de pe locuri premium. De asemenea vei putea participa la evenimentele special organizate pentru membrii clubului. Ii vei cunoaste pe ceilalti, vei impartasi cu ei impresii si vei lega prietenii. Plus ca distractia este garantata.

Reduceri permanente

Stim cat de mult iti plac reducerile, asa ca noi ti-am pregatit o lista de parteneri gata sa iti prezinte ofertele lor special realizate pentru membri. In functie de nivelul pe care il ai in aplicatie, reducerile sunt din ce in ce mai mari si te poti bucura de ele pe tot parcursul anului.

Citește și:

Parcare gratuita

In curand cei avea ore gratuite de parcare pentru fiecare vizita si posibilitatea platirii parcarii direct din aplicatie – comod si fara cozi inutile.

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.