Setari Cookie-uri

Vedetele au aflat secretul frumusetii naturale pentru par, ten si trup

Academia GWS Organic Beauty Center din cadrul Global Wellness System promoveaza in domeniul profesional cele mai protective formule de colorare, ingrijire si tratament pentru par.

comunicat de presa

Bianca Ionita, Alina Laufer, actrita Claudia Motea, Roxana Vasniuc, Teodora Dragoi Pop, violonista Gratiela Marineata, Adina Bourceanu, renumitul medic ortoped dr Tarek Nazar sau multipla campioana olimpica la canotaj Viorica Susanu aspira la frumusetea accelerata, motiv pentru care au acceptat invitatia inginerului chimist Aurelia Dumitru de a descoperi o noua abordare a ingrijirii personale pe baza de protocoale non-invazive si produse organice pentru frumusetea naturala a parului, a tenului si a trupului.

vedete

Vedetele au in comun faptul ca de la inceputul acestui an, au descoperit beneficiile colorarii parului cu ajutorul vopselei organice vegane suta la suta Mastey de Paris si ale tratamentului Soin de Bonheur pentru podoaba capilara, abordand de asemenea multiple protocoale de antiaging, dieta personalizata si tratamente holistice cu produse si tehnologii de ultima ora din protofoliul centrului.

Citește și:

"Principalul meu scop este sa constientizez cat mai multa lume despre importanta imbunatatirii calitatii vietii prin conceptul holistic de abordare a preventiei, recuperarii sau mentinerii sanatatii, inclusiv infrumusetarea protectiva, promovate si puse la dispozitie de centrul de frumusete, recuperare si medicina integrativa Global Wellness System. Academia pe care o conduc este un centru model de evaluare holistica dar si stiintifica a pacientilor prin extinderea conceptului de sanatate dincolo de limitele corpului fiizc, luand in calcul intreaga persoana (corp, minte, spirit, suflet, emotional, energetic, factori externi, blocaje, etc) si se distinge prin promovarea de produse inovatoare, unice si aplicarea unor testari si terapii de ultima generatie, in premiera in Romania, pentru care exista o dovada de calitate stiintifica ridicata, de siguranta si eficienta. Invitatilor mei le-am vorbit despre scanarea multidimensionala cu Matrix Drops Computer, ultima inovatie in domeniul fizicii cuantice, despre scanarea la nivelul scalpului si parului si protocoalele particularizate pentru ingrijire personala cu produse profesionale si tratamente organice, precum si despre chintesenta si valoarea conceptului nostru, care sta la baza promovarii produselor si tehnologiilor din portofoliul Global Wellness System , primul centru de recuperare si medicina integrativa cu abordare holistica, inclusiv in domeniul mentinerii si redobandirii frumusetii naturale pe termen lung.

Citește și:

Academia GWS Organic Beauty Center din cadrul Global Wellness System promoveaza in domeniul profesional cele mai protective formule de colorare, ingrijire si tratament pentru par, care satisfac cele mai inalte exigente si necesitati ale infrumusetarii profesionale, cu impact favorabil asupra sanatatii clientilor, stilistilor si implicit asupra mediului prin folosirea de ambalaje 100 % reciclabile .

S-au oferit vouchere la alegere constand in servicii personalizate de infrumusetare, consultatii gratuite si tratamente holistice. Am admirat impreuna prelansarea colectiei "Amalgama - ultima pasare Phoenix a Ioanei Diacu", care a ales o varianta inedita de a ne arata renasterea sa emotionala printr-o colectie vestimentara, prezentata printr-o inedita expozitie fotografica", a declarat Aurelia Dumitru, organizatoarea evenimentului "Frumusete Accelerata".

Printre invitatele speciale ale serii s-au aflat fiziokinetoterapeutul specializat in estetica, Simona Andronovici, si Alina Laufer, vedeta tv si promotor al aparatului Power Plate, solutia de fitness revolutionara ideala pentru toate varstele, stilurile de viata si abilitatile fizice.

Foarte multe personalitati publice au fost prezente la eveniment printre care Dr Tarek Nazar, dr Andrei Gregorian, Clara Ilie, Georgiana Idriceanu (blogger si senior editor al revistei Femeia), dr Cristina Popescu, artista Gratiela Marineata, vedeta tv Teodora Dragoi Pop sau Adina Bourceanu, femeie de afaceri si sotia fotbalistului Alex Bourceanu de la FCSB.

Sponsorii evenimentului au fost: Global Wellness System,GWS Organic Beauty Center , Mastey Romania , Lissfactor Romania , Natulique Romania , InShape Power Plate Bucuresti, Estetiq Solutions, DermoSim Timisoara, Auto Schunn Romania..

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.