Setari Cookie-uri

Mihaela Lopez, seminar de fotografie la centrul cultural Top Kids

Realizarile artistei Mihaela Lopez, care foloseste fotografia pentru a da forma gandurilor sale, vor fi studiate de elevii centrului cultural Top Kids din Bucuresti.

comunicat de presa

seminar de fotografie

Realizarile artistei Mihaela Lopez, care foloseste fotografia pentru a da forma gandurilor sale, vor fi studiate de elevii centrului cultural Top Kids din Bucuresti, creat atat pentru "copii isteti", dar si pentru "parinti de top". La seminarul de fotografie al Mihaelei Lopez sunt asteptati sa participe astfel cursanti de toate varstele.

"Printre obiectivele noastre se afla descoperirea si sustinerea propriilor talente si aptitudini, astfel incat consider ca in acest moment Mihaela Lopez este un om potrivit, alaturi de care copiii de la Top Kids pot descoperi si aprecia lucrurile fascinante din jurul artei fotografice.

Inainte sa o cunosc personal pe Mihaela Lopez, am avut ocazia sa vad opera sa in cadrul unei expozitii fotografice. Am fost cu atat mai mult incantata cand am aflat ca in afara de frumoasele sale fotografii, Mihaela Lopez deseneaza si creaza design pentru motociclete si este o foarte apreciata make-up artista. Cursul de fotografie va veni sa completeze lista intreaga de clase speciale tinute la Top Kids printre care quilling si origami (tehnici prin care se realizeaza opere de arta din hartie, precum felicitari), arta plierii hartiei colorate in modele de creaturi vii, obiecte neinsufletite sau decorative, teatru in limba engleza, bune maniere, igiena personala, nutritie, detoxifiere, cursuri IT, educatie rutiera sau igiena personala", a aratat Loredana Tache, creatoarea conceptului cultural Top Kids.

Citește și:

La clasele sale de fotografie, Mihaela Lopez va veni insotita de fetita ei, Sara, in varsta de 5 ani, care descopera treptat, alaturi de mama sa frumusetea fotografiilor.

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.