UberSMURD: cursuri de prim ajutor la atingerea unui buton

UberSMURD: cursuri de prim ajutor la atingerea unui buton

Cu ocazia Zilei Mondiale a Sanatatii, Uber si Fundatia pentru SMURD deruleaza UberSMURD, o initiativa care isi propune sa faciliteze accesul cat mai multor persoane la cursurile de prim ajutor oferite de voluntarii Fundatiei.

comunicat de presa

UberSMURD

Joi, 7 aprilie, cu ocazia Zilei Mondiale a Sanatatii, Uber si Fundatia pentru SMURD deruleaza UberSMURD, o initiativa care isi propune sa faciliteze accesul cat mai multor persoane la cursurile de prim ajutor oferite de voluntarii Fundatiei.

Astfel, joi, intre orele 12:00 si 16:00, utilizatorii Uber vor putea comanda prin aplicatie un UberSMURD. In cateva minute, va ajunge la ei o masina cu un voluntar al Fundatiei pentru SMURD, care va sustine un curs de prim ajutor de baza, cu durata de 30 de minute. La finalul cursului, toti participantii vor primi o diploma de participare. Toate detaliile pot fi citite si pe blogul Uber: https://newsroom.uber.com/romania/ro/ubersmurd/

Pentru cei care doresc sa cheme o masina UberSMURD, dar nu au cont, Uber va acoperi valoarea de 30 de lei a cursei daca descarca aplicatia si introduc codul PENTRUSMURD, atunci cand comanda o cursa.

Toate veniturile realizate in cadrul acestei initiative vor fi donate integral Fundatiei pentru SMURD. Pentru a comanda o masina UberSMURD, tariful minim este de 30 lei, insa utilizatorii pot alege sa doneze mai mult. Pentru aceasta, trebuie doar sa anunte soferul partner Uber sau voluntarul SMURD.

“Proiectul UberSMURD se inscrie intr-o serie mai larga de actiuni promovate de Fundatia pentru SMURD, toate destinate, in final, sustinerii activitatii SMURD, dar si instruirii populatiei. Cunoasterea celor mai simple reguli de acordare a primului ajutor de catre fiecare dintre noi poate salva vieti omenesti. Aplicarea corecta a acestor masuri de prim ajutor ofera un timp extrem de pretios pentru pacient, pana la sosirea echipajelor de urgenta. Apreciem sustinerea si inalta responsabilitate de care da dovada compania UBER prin implicarea in cadrul acestui proiect”, a declarat Tiberiu Fechete, Director Executiv al Fundatiei pentru SMURD

“Misiunea noastra este sa oferim o alternativa care contribuie la imbunatatirea calitatii vietii in mediul urban. Ne bucuram ca, datorita partenerilor de la Fundatia pentru SMURD, putem oferi utilizatorilor nostri posibilitatea ca, in cateva minute, sa fie pusi in legatura cu un voluntar de la care vor invata tehnici de prim ajutor care pot salva viata cuiva aflat intr-o situatie de pericol ”, a spus Nicoleta Schroeder, General Manager Uber Romania.

Sfaturi utile pentru cei care vor comanda UberSMURD:

  • este recomandat ca solicitarile pentru uberSMURD sa se faca pentru grupuri de cel putin 10 persoane, pentru a asigura o eficienta maxima acestei initiative;
  • este recomandat ca utilizatorii sa asigure o incapere special dedicata pentru cursul de prim-ajutor;
  • este probabil ca cererea sa fie mare, de aceea se poate intampla sa nu existe mereu o masina UberSMURD disponibila. Utilizatorii sunt rugati sa incerce peste cateva minute.

Despre Fundatia pentru SMURD

Fundatia pentru SMURD este o organizatie non-guvernamentala, infiintata in anul 2006, ca persoana juridica privata, non-profit, apolitica, independenta, care sustine, prin toate proiectele dezvoltate, activitatea SMURD. Misiunea fundatiei este sa contribuie la imbunatatirea vietii persoanelor care locuiesc in Romania.

Despre Uber

Uber este o companie de tehnologie care conecteaza in timp real pasagerii – utilizatorii aplicatiei cu acelasi nume – cu soferii care utilizeaza platforma. In prezent, Uber ofera o alternativa sigura de transport in aproape 400 de orase din peste 65 de tari, contribuind la schimbarea modului in care oamenii calatoresc in mediul urban. Viziunea Uber este de a scoate cat mai multe masini de pe strazile oraselor. Compania Uber a fost fondata in 2009 in Statele Unite ale Americii, iar incepand din februarie 2015, Uber este si in Romania, in Bucuresti, cu trei servicii: uberX, UberSELECT si Uber Child Seat.

Pentru mai multe informatii, puteti contacta ceepress@uber.com

Vizionare placuta


Kudika
6 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri