Setari Cookie-uri

NOUL Braun Silk-expert IPL ofera solutii inteligente pentru epilarea definitiva

Braun, cel mai de incredere brand in ceea ce priveste epilarea, lanseaza NOUL Braun Silk-expert IPL, alegerea inteligenta pentru epilarea definitiva.

comunicat de presa:

Cu Silk-expert IPL, Braun introduce tehnologia SensoAdaptTM, oferind femeilor posibilitatea sa beneficieze de un tratament sigur si eficient in confortul propriei case. Procesul este lipsit de durere si este calea cea mai sigura pentru a obtine o piele fina si un rezultat de durata.

Prin senzorul inteligent SensoAdapt™, Braun Silk-expert marcheaza un moment de referinta in categoria IPL a epilarii definitive.

• Tehnologia lasa in urma presupunerile si seteaza automat intenistatea luminii la nivelul optim pentru piele. In comparatie cu alte aparate care doar detecteaza eligibilitatea unui tratament IPL, senzorul SensoAdapt™ scaneaza continuu pielea pana la 80 de ori/ secunda si adapteaza intensitatea luminii la nivelul cel mai potrivit. Acest lucru permite evitarea procesului complicat de potrivire a culorilor, pe care il necesita alte aparate, in special din cauza faptului ca tonul pielii variaza in zone diferite ale corpului.

Citește și:

• Acesta este cea mai rapida tehnologie IPL disponibila la nivele ridicate de energie, pulsand odata la fiecare 0.9-1.9 secunde, pe intenistatea energiei. Acest lucru permite epilarea picioarelor in 8 minute.

Eficacitate si siguranta dovedita clinic

Braun Silk-expert IPL a fost testat clinic si vefificat de FDA. Procesul clinic* a aratat ca dupa un tratament de patru saptamani, femeile au beneficiat de o reducere semnificativa a cresterii parului:

• 94% dintre femei au afirmat ca au observat rezultate notabile dupa doar trei luni de la folosire*;

• 89% dintre femei au observat ca parul este mai rar chiar si dupa 12 luni de la ultimul tratament*.

Sistemul de indepartare a parului, fara durere, poate fi folosit pe zona fetei precum si pe intregul corp, oferind femeilor o solutie pentru toate nevoile in ceea ce priveste epilarea**.

Citește și:

Performanta ridicata la folosire

Cu ambele moduri disponibile de alunecare si de precizie, Silk-expert IPL se poate adapta cu usurinta diferitelor parti ale corpului. Modul de alunecare permite tratamente eficiente si rapide si este recomandat pentru suprafete mari, cum ar fi picioarele si bratele. Modul de precizie este pentru tratarea zonelor sensibile sau greu accesibile, cum ar fi linia bikinilor sau axila.

Cu cablul de alimentare incorporat, Braun Silk-expert IPL este intotdeauna gata de utilizare si poate fi folosit la putere maxima, fara intreruperi. Nu exista geluri sau becuri de schimbat, iar dispozitivul este capabil sa produca 120.000 de pulsatii. Acest lucru inseamna ca, daca este folosit numai pe partea inferioara a picioarelor, in zona axilei sau bikini si a fetei, pulsatiile permit utilizarea pana la aproximativ 14 ani. Chiar si atunci cand este utilizat pentru a epila intregul corp si pentru tratamente de intretinere pentru a preveni cresterea, pulsatiile ar putea fi utilizate aproximativ 6 ani.

Citește și:

Mai mult decat atat, Braun Silk-expert IPL este usor de utilizat si nu necesita instructiuni. Este compact, elegant si are un design ergonomic cu un maner care faciliteaza folisre – fiind solutia ideala pentru femeile ocupate.

Braun Silk – expert IPL va fi lansat in Romania luna martie 2016.

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.