Setari Cookie-uri

Amintiri pretioase si flori de Nu-Ma-Uita in noua serie de bijuterii Pandora

Creeaza-ti propriul stil de primavara cu ajutorul noilor bijuterii florale in nuante pastelate, stralucitoare, lucrate in detaliu, pentru a fi mereu in trend.

comunicat de presa:

Prin adaugarea unei noi dimensiuni bijuteriilor de inspiratie florala si includerea unei noi flori in cea mai populara colectie cu petale de la PANDORA, a fost creata fermecatoarea Serie Floare de Nu-Ma-Uita.

Conceptul de a folosi micro-printuri florale si modele dantelate, adaptandu-le intr-un mod contemporan si impletindu-le in interpretari unice, este reprezentat in superbul inel din seria de bijuterii Floare de Nu-Ma-Uita. Insuflata cu asocierile istorice si romantice, datorita culorii lor calde, formei si sentimentelor de dragoste adevarata, precum si a amintirilor placute, florile de Nu-Ma-Uita ilustreaza o scena uimitoare din natura.

Combinand contururi indraznete cu detalii delicate pe toata latimea inelului, designul dantelat din argint 925 creeaza un decor elaborat de flori de Nu-Ma-Uita. Ceea ce face ca florile sa prinda viata si stralucire sunt reflexiile luminoase ale pietrelor de zirconiu cubic violet, accentuate cu linii de pietricele stralucitoare din zirconiu cubic transparent. Tot in aceasta serie de bijuterii mai poti gasi un colier, cercei stud sau lungi si un distantier, pe care le poti asorta tinutei tale.

Citește și:

Creeaza-ti propriul stil de primavara cu ajutorul noilor bijuterii florale in nuante pastelate, stralucitoare, lucrate in detaliu, pentru a fi mereu in trend.

Vizionare placuta


Kudika
18 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.