Setari Cookie-uri

150 de perechi de pantofi pentru pasionatii de shopping

Mega Mall lanseaza campania de Paste cu o tombola inedita: pasionatele de pantofi, dar si de shopping, pot castiga 150 de perechi de pantofi. Nu poti ciocni ouale de Paste fara o pereche noua de stiletto in picioare, nu?

comunicat de presa:

Se stie ca femeile au o adevarata placere in a-si cumpara pantofi si profita de orice motiv pentru a-si mari colectia. Asa ca nu e de mirare ca de Paste vor cauta prin toate magazinele acea pereche, cu pretextul de a respecta traditia de Paste. Nu poti ciocni ouale fara sa ai in picioare o pereche noua de stiletto, nu-i asa?

Pentru toate pasionatele de pantofi dar şi de shopping, Mega Mall a pregatit o campanie inedita prin care premiaza cumparatorii cu 150 de perechi de pantofi. Concursul organizat in perioada 16.04 – 30.04.2016 rasplateste cumparaturile de minim 250 lei intr-o singura zi cu 10 perechi de pantofi oferite zilnic.

Premiile includ pantofi pentru femei, barbati si copii, din colectiile de primavara/vara 2016. Incaltamintea a fost selectionata din magazine precum Aldo, Anna Cori, Bata, Bby, Benvenuti, Buzz, C&A, Catali, Deichmann, Hilfilger Denim, Gherasos, Hilfilger, Il passo, Kix, Lee Cooper, Marks&Spencer, Next, Noriel, Otter, Parfois, Pepper, Shoes Couture, Sport Vision, Vans.

Citește și:

Si, ca sa te asiguri ca iti alegi o pereche de pantofi care sa ti se potriveasca, aminteste-ti sfaturile specialistilor. Te pot ajuta sa pleci acasa cu o pereche de pantofi de care sa te bucuri multa vreme!

- Cauta-ti masura potrivita! De cele mai multe ori asta inseamna sa incerci trei marimi diferite, dar merita! Asigura-te ca te simti confortabil, nu doar sexy.

- Probeaza pantofii seara! Picioarele sunt mai umflate in ultima parte a zilei si e important sa te asiguri ca aceia pe care ii vei alege ti se vor potrivi in orice moment al zilei.

- Tine cont de hainele pe care le ai deja! Ai la ce sa ii asortezi sau vor sta in dulap pana cand iti vei schimba garderoba sau chiar stilul de viata?

- Imbraca-te pentru pantofii pe care urmeaza sa ii probezi! Asta presupune sa nu iti alegi pantofii cu toc in timp ce esti imbracata cu hainele de yoga. Odata ce-i integrezi intr-un outfit, este mai usor sa-ti dai seama daca ti se potrivesc sau nu.

Citește și:

- Alege tendintele care ti se potrivesc! Cu siguranta magazinele au pregatit produse conform celor mai noi trenduri, insa incearca sa le adaptezi corpului si stilului tau de viata.

Mega Mall este destinatia ideala pentru cumparaturile de Paste - alege de aici cadouri pentru cei dragi sau ingredientele pentru masa de Paste si poti castiga o pereche de pantofi. Shopping is rewarding, nu?

Vizionare placuta


Kudika
18 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.