Setari Cookie-uri

Povestea Pastelui in orasul cumparaturilor

Activari si program de Paste in Baneasa Shopping City.

comunicat de presa:

Luna aceasta sarbatorim Pastele in Baneasa Shopping City intr-un decor de poveste, cu o serie de evenimente special create pentru clientii nostri, iar copiii vor fi in centrul atentiei si vor avea parte de surprize la fiecare pas.

Pentru a ne asigura ca aveti parte de distractie ca la carte am creat Eggscape Room, un escape room in zona Food Court cu tematica de sarbatoare pentru a evada din cotidian. Distractia continua cu Eggspedition: o cursa a oualelor umblatoare care va pot suprinde la tot pasul cu promotii si surprize. In Fabrica de jucarii copilasii isi pot da frau liber imaginatiei creand impreuna cu Iepurasul o jucarie pe placul lor sau chiar decoratiuni si felicitari.

Pentru a participa la toate activitatile pregatite este nevoie de multa energie de aceea a fost creat atelierul de bezea si ciocolata: Candydome & Chocosphera. Un loc unde veti putea transmite cele mai frumoase ganduri si urari intr-un mod delicios: prin intermediul unei ciocolati personalizate. Acadelele devin unice, participantii vor putea transpune un selfie pe o acadea de ciocolata. Dupa atata distractie cine mai are energie sa impacheteze cadouri? Fa o surpriza celor dragi si treci pe la standurile de impachetat cadouri in culorile primaverii.

Citește și:

De Paste, Baneasa Shopping City are un program special: Sambata, in data de 30 aprilie, magazinele si Grand Play vor fi deschide intre orele 10:00-19:00, iar Grand Cinema& More si Grand Combo isi vor inchide portile la ora 20:00. Duminica, 1 mai, magazinele vor fi inchise, insa Grand Play, Grand Combo si Grand Cinema &More vor functiona conform programului normal. Max Bet va ramane deschis non-stop pe perioada sarbatorilor Pascale.

Sarbatoreste Pastele cu eleganta folosind aplicatia CITY iLOVE unde cumparaturile sunt transformate in beneficii, promotii si surprize. In perioada 15-30 aprilie ai un motiv in plus sa accesezi aplicatia. Toate cumparaturile pe care le faci iti vor aduce dublul punctelor.

Vizionare placuta


Kudika
22 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.