Kudika
24 Mai 2016

In mai, e momentul sa te bucuri MAI mult de tot ceea ce iti place, in AFI Palace Cotroceni.

comunicat de presa

De 1 Iunie, AFI Palace Cotroceni este cel mai tare mall de joaca

AFI Palace Cotroceni

In mai, e momentul sa te bucuri MAI mult de tot ceea ce iti place, in AFI Palace Cotroceni. Centrul comercial desfasoara campania Luna lui MAI Mult, iar magazinele au pregatit o multime de cadouri pentru clienti.

Pana la finalul lunii, toti cei care isi doresc sa mearga la cumparaturi, vor gasi in mall oferte si promotii pentru o gama variata de produse, de la haine si incaltaminte, pana la oferte in cafenele si locurile de distractie.

Pentru a beneficia de promotii, clientii pot intra in aplicatia Zoniz sau in tabul de pe pagina de Facebook AFI Palace Cotroceni, unde vor gasi toate ofertele, iar printr-un share pe pagina lor de Facebook, pot beneficia de voucherele din campanie.

Magazinele partenere sunt: Autograf, Café Zodiac, Cotroceni on Ice, Sephora, VANS, New Era, Za Za, Oxette, Aldo, Clarks, SALAMANDER, Call It Spring, Vostok Spirit, Tezyo, The Body Shop, Tommy Hilfiger, Celio, Lego, L’Occitane, Motiko, IqBox, Moon by Dana Rogoz, Wu Xing, Cozette, Optiplaza, Plusoptic, Marionnaud, Stefanel, Penti, Il Passo, LaserMaxx, Uber, Gusto Dominium, Pepper, Depot 96, Kiehl's, Café Zodiac, Mirano, Chopstix.

Fossil deschide primul magazin din Romania in AFI Palace Cotroceni
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: