Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!
Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

comunicat de presa

Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Bucharest Gourmet Festival

Indiferent de gusturi, de pe 3 pana pe 5 iunie vino in Baneasa Shopping City sa celebram impreuna cultura gastronomica. Poti alege intre fine dining, mancare traditionala romaneasca, dar si internationala, bio, raw vegana sau salad bar, din cele peste 60 de standuri ale unor comercianti din Bucuresti dar si din alte orase, incluzand restaurante de lux, food trucks gourmet, bistrouri moderne, crame de prestigiu, cafenele speciale, gelaterii, brutarii, cofetarii si multe, multe altele.

Bucura-te de momente de live cooking, concursuri culinare, degustare de vinuri, zone special dedicate gratarelor, dulciurilor si bauturilor, peste care se adauga un extra topping cu muzica lounge si concerte live de jazz, electro swing sau blues, toate atent selectionate de specialistii in domeniu.

Bucharest Gourmet Festival deschide seria de evenimente din Baneasa Shopping City din aceasta vara. Pregateste-te sa experimentezi! Incepe Baneasa Summer Fest! De la shopping in magazine exclusiviste, la evenimente culturale, de la sport, la muzica, totul este special creat pentru tine! Ne dorim ca destinatia ta favorita de shopping sa-ti devina partenerul ideal pentru cea mai cool vara! Distractia abia incepe.

Detalii despre evenimentele din cadrul Summer Fest: www.baneasashoppingcity.ro/summerfest/

Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: