Setari Cookie-uri

Lansare Moroccanoil Body Shower Gel

Moroccanoil Body, o linie de produse pentru ingrijirea corpului creata pe baza uleiului de argan.

comunicat de presa

moroccanoil

Moroccanoil este o poveste de succes, un impuls pentru inovatie, un efort perpetuu de a crea produse de infrumusetare performante pe baza miraculosului ulei de argan. Dupa ani in care reprezentantii brandului au investit pasiune si minutiozitate in cercetare, astazi ne bucuram sa-ti putem oferi mult asteptata gama Moroccanoil Body, o linie de produse pentru ingrijirea corpului creata pe baza uleiului de argan.

Moroccanoil Body este o colectie exclusivista a carei formula, unica in lume, va oferi pielii tale o hidratare profunda, o stralucire naturala si o frumusete irezistibila dublata de un parfum aparte, in tonuri mediteraneene.

Hidratare in timpul aplicarii, pentru o experienta de dus revitalizanta. Gel de dus Moroccanoil BODY este o formula usoara dar foarte concentrata, infuzata cu ulei de argan bogat in antioxidanti, ce actioneaza imediat la hidratarea pielii proaspat curatate. Reface echilibrul de umiditate optim al pielii, ajutand la imbunatatirea elasticitatii, texturii si tonusului. In plus, are un parfum delicat ce poarta semnatura Moroccanoil . Nu contine sulfati sau parabeni.

Citește și:
  • Gel de dus Moroccanoil Body Line. 250ml
  • Pret recomandat 175 lei

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.