Setari Cookie-uri

Retargeting.Biz, un start-up romanesc in plina ascensiune

Retargeting.Biz, startup-ul care a atras atentia unor retaileri importanti din online

comunicat de presa

Retargeting.Biz, startup-ul care a atras atentia unor retaileri importanti din online precum Fashion Up, Floria, Zorile Store, Glittio, Meli Melo, Evolio, se afla in plina ascensiune si se dezvolta masiv peste hotare.

Compania a deschis primul birou in Los Angeles, USA, alaturandu-se unui grup select de SAAS-uri ce fac acest pas. Compania romaneasca mai dispune de prezenta locala in Bulgaria si Polonia, iar Rares Banescu si Mugur Frunzetti, cei doi antreprenori care dezvolta proiectul Retargeting.Biz sunt in discutii avansate cu parteneri din Italia.

Cu ajutorul retargetarii personalizate, Retargeting.Biz genereaza venituri pentru 200 clienti din Romania si 200 clienti din strainatate, ce provin din industrii variate, precum cele din fashion, IT&C, bancar, home&deco, flori, sport, travel si auto, in cea mai mare parte lideri in e-commerce pe nisa in care activeaza. In afara tarii, platforma mai are clienti in Bulgaria, Polonia, Letonia, Lituania, Estonia, India, Vietnam si US.

Citește și:

De la lansare si pana in prezent, Retargeting.Biz a generat pentru companiile care il utilizeaza 40 milioane de mesaje personalizate, vanzari suplimentare de peste 8.5 milioane de euro la o rata medie de conversie de peste 10%.

“Estimam un portofoliu de 1000 de clienti la finalul anului 2016, iar in urmatoarele saptamani vom anunta integrari cu jucatori mari din piata de IT din Romania, Bulgaria si Polonia.”, spune Rares Banescu, CEO si fondator al companiei.

Tool-ul complex ce ajuta magazinele online sa comunice personalizat cu clientii vine cu workflow-uri definite, insa poate fi customizat de utilizatori, oferindu-le posibilitatea de a stabili modul in care interactioneaza cu clientii lor.

“Retargeting.Biz se diferentiaza de alte tool-uri de profil prin pricing bazat pe performanta, plus o abordare diferita in profilarea si comunicarea cu clientul. Imbuna-tatim constant softul cu scopul de a ajuta magazinele online in comunicarea lor cu clientii magazinului. Astfel, am ajuns la 15 triggere pe email, toate suportand email re-minder si sms reminder”, sustine Rares Banescu.

Citește și:

Odata cu strategia de expanisiune a companiei si necesitatea dezvoltarii echipei a crescut. In acest moment, echipa Retargeting.Biz este formata din 25 persoane specializate pe tehnologie si digital, echipa ce ofera client service de calitate si plus valoare companiilor din industria de e-commerce, castigand increderea unor parteneri importanti atat din Romania, cat si din strainatate.

Mai multe pe https://retargeting.biz/ro, Facebook si Instagram.

Vizionare placuta


Kudika
17 August 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.