Dans la Arthur Murray Bucuresti - o experienta relaxanta si energizanta

Dans la Arthur Murray Bucuresti - o experienta relaxanta si energizanta

Studioul de dans Arthur Murray Bucuresti propune adultilor dansuri de societate ideale pentru a se simti in vacanta in fiecare zi.

Comunicat de presa

Experienta de a dansa la Arthur Murray este relaxanta si energizanta, intocmai ca o vacanta savurata din plin. Cu sezonul concediilor aproape de final, adultii incep sa resimta din nou presiunea intoarcerii la job, iar lectiile de dans au rolul de a-i le reda starea de bine si buna dispozitie.

In cadrul evenimentului Dance Brunch cu Arthur Murray –Marine Party, bloggeri si jurnalisti au avut ocazia sa experimenteze relaxarea prin dans la scoala de dans Arthur Murray din Bucuresti. Acestia au invatat pasii unei coregrafii pline de vitalitate, cu pasi de salsa ce pot fi dansati la orice petrecere sau eveniment, dar care aduc aminte de serile de vara, de vacanta. Atmosfera din studio a fost completata de decoratiunile marinaresti, precum si de tinutele cu aer de vacanta propuse de partenerii evenimentului, Giorgal si Noi9.ro.

Fie ca sunt alese cursuri de dans cu stiluri energice, sau stiluri de dans cu miscari mai lente si mai dramatice, cei care iau lectii de dans la Arthur Murray se relaxeaza, intocmai ca intr-un concediu reusit.
Pentru persoanele cu un caracter plin de vitalitate, energic si plin de umor, dansurile latino precum salsa, cha-cha-cha, merengue si bachata sunt o sursa ideala de buna dispozitie. Muzica cu ritmuri vivace conduce la miscari energizante, insiruiri de piruete si pasi intr-un tempo rapid care stimuleaza mintea si corpul si imbunatatesc starea de spirit, indepartând stresul si gândurile negative acumulate pe parcursul zilei de lucru.

Studioul de dans Arthur Murray Bucuresti este un loc in care starea de vacanta este simtita in permanenta si in care dansurile latino precum salsa, cha-cha-cha, merengue si bachata pot sa transpuna dansatorii pe o plaja exotica, pe yacht sau pe o terasa pe care se danseaza intens.

Persoanele cu un caracter romantic, cu o atitudine patimasa ale caror simturi sunt stimulate de acordurile senzuale, lente, dar cu multa personalitate, aleg dansurile precum tango, rumba, bolero sau tango argentinian potrivite pentru a-i relaxa si a le ridica tonusul. Energia pozitiva este resimtita si in acest cadru, dar atmosfera este plina de emotii puternice si trairi intense.

Lectiile de dans din studioul Arthur Murray Bucuresti inseamna mai mult decât invatarea unor pasi de dans. Distractia, linistea sufleteasca si relaxarea mintii sunt doar cateva dintre beneficiile pe care dansul de societate le aduce participantilor. Lectiile de dans imprumuta starea de relaxare din vacanta si o transpun pe ringul de dans in fiecare zi.

Vizionare placuta


Kudika
26 August 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri