Setari Cookie-uri

Un dezvoltator promite apartamente care isi pastreaza valoarea la revanzare

Dezvoltatorul ansamblului imobiliar North Lane lanseaza Premium Regie, un complex rezidential prin care aduce un nou concept in imobiliarele din Romania.

comunicat de presa

ansamblu imobiliar

Dezvoltatorul ansamblului imobiliar North Lane lanseaza Premium Regie, un complex rezidential prin care aduce un nou concept in imobiliarele din Romania: apartamentele care isi pastreaza calitatea si valoarea in timp.

“Mobilitatea pe piata fortei de munca si faptul ca romanii pot trai acum aproape oriunde in Europa si in lume ii fac pe acestia destul de circumspecti in ceea ce priveste achizitionarea unei locuinte. Noi raspundem exact acestei categorii de cumparatori. Oferim calitate Premium la preturi accesibile si, in acelasi timp, solutia unei investitii inteligente, prin faptul ca proprietatea nu va fi afectata de viitoare miscari in piata imobiliara”, spune Marius Nicola, director general Conlux Development.

Dezvoltatorul promite ca ansamblul rezidential va ramane in picioare la cutremure de peste 8 grade Richter, si, in acelasi timp, va fi de neclintit in fata unor eventuale seisme in imobiliare. Astfel, cei aflati in cautarea unei locuinte vor obtine pachetul complet - un pret avantajos pentru o locuinta, cu suprafata distribuita inteligent, dupa nevoi, intr-un imobil dezvoltat conform standardelor, dar si potentialul de a revinde proprietatea la aceeasi valoare sau chiar la una mai mare.

Citește și:

Dezvoltatorul a luat in calcul, in primul rand, perspective de schimbari pe o arie larga in jurul blocului, care ar limita confortul locatarilor si, implicit, ar reduce valoarea proprietatilor. In acest sens, dezvoltatorul a decis ca ansamblul rezidential sa fie construit pe un teren dintr-o zona de case, astfel incat sa elimine posibilitatea in care vederea din apartamente sa fie obstructionata de o alta constructie inalta.

Locatia a fost aleasa si pentru vederea din balcoane, acestea fiind orientate spre raul Dambovita sau Parcul Politehnicii. In acelasi timp, dezvoltatorul a tinut cont de faptul ca populatia activa a Capitalei prefera libertatea de miscare si a ales o zona pozitionata strategic, in care aceasta sa aiba acces la toate facilitatile orasului: mijloace de transport in comun, educatie, centre comerciale, restaurante etc.

Citește și:

Ansamblul Premium Regie este situat intr-o zona linistita, aproape de centrul Capitalei, in imediata vecinatate a liniilor RATB 601, N110, N120 (180 metri) si a statiilor de metrou Grozavesti si Petrache Poenaru, aflate la o distanta de doar 380, respectiv 420 metri.

ansamblu imobiliar

Ansamblul rezidential nu impune locuitorilor taxa de management si beneficiaza de infrastructura complet noua (canalizare, alimentare cu apa, retea de gaze, de telecomunicatii, iluminat stradal etc.). Finisajele interioare se pot personaliza dintr-o gama variata de solutii moderne, iar facilitatile oferite (mini market, coafor, spatii servicii etc.) completeaza imaginea locuintei ideale.

Alte elemente precum calitatea materialelor, garantata de renumele producatorilor, dar si designul, conceput pentru a nu se demoda in timp, au fost alese pentru ca valoarea apartamentelor sa se pastreze neinfluentata de eventuale turbulente pe piata imobiliara. Astfel, cei care aleg sa achizitioneze un apartament in acest ansamblu rezidential se vor bucura de fiecare clipa petrecuta in noua casa fara grija ca aceasta se va devaloriza in timp. Mai multe informatii aici.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.