Setari Cookie-uri

Fairy a demonstrat live ca o singura sticla de detergent de vase spala peste 10.000 de farfurii

Fairy a demonstrat live, pe 10 si 11 septembrie, ca o singura sticla de detergent de vase spala peste 10.000 de farfurii, dupa ce a servit tot atatea portii gurmanzilor veniti la Bucharest Street Food Festival

comunicat de presa

fairy

Fairy a demonstrat live, pe 10 si 11 septembrie, ca o singura sticla de detergent de vase spala peste 10.000 de farfurii, dupa ce a servit tot atatea portii gurmanzilor veniti la Bucharest Street Food Festival – primul festival de retete si preparate urbane.

Romanilor le place sa petreaca frumos si in companie placuta si numeroasa, iar Fairy stie ca uneori o astfel de petrecere poate pune presiune destul de mare pe bugetul familiei. Evenimentul Sarbatoare-n farfurie cu Fairyconomie! a vrut sa demonstreze romanilor ca petrecerile mari nu necesita cheltuieli pe masura si, drept dovada, ca o singura sticla de Fairy de 900 ml poate sa spele peste 10.000 de farfurii ramase in urma unei singure petreceri!

In cadrul Bucharest Street Food Festival, Fairy si Chef Adrian Hadean au servit romanilor prezenti tocana de pui cu ragu de legume. Mai mult, pentru fiecare farfurie folosita si spalata in cadrul evenimentului, Fairy a donat cate o masa calda pentru persoane defavorizate. Asa ca, pe langa bucuria degustarii, fiecare participant la eveniment a donat prin simpla prezenta, si cu ajutorul prietenilor de la organizatia O Masa Calda, cate o portie de mancare celor care nu au mereu parte de o farfurie plina. Iar Fairy a demonstrat ca se poate face Sarbatoare-n farfurie cu Fairyconomie, dupa ce a spalat pe parcursul a doua zile 10.000 de farfurii si tigaia in care s-a servit mancarea cu o singura sticla de Fairy de 900 ml.

„Fairyconomie este un concept care simbolizeaza cautarea unor solutii acceptabile pentru a reduce un fenomen ingrijorator la nivel global si la nivel national, respectiv risipa de resurse. Sigur ca unii vor vedea in acest eveniment doar un concurs de “cine spala cat mai multe farfurii cu mai putin detergent”. Nu conteaza. Eu vad altceva, vad inca o data ca avem nevoie de atat de putin pentru a realiza atat de mult. Lucrul acesta e valabil si in bucatarie si l-am invatat o data in plus cand am lucrat ca voluntar pentru programul O masa calda. Nu-i atat de complicat.”, a declarat Adrian Hadean.

Citește și:

Bucharest Street Food Festival este primul festival dedicat preparatelor delicioase cu suflet de oras. Timp de 4 zile, intre 8-11 septembrie, participantii au putut alege intre burgeri, hotdogs, sandwichuri, tacos, burritos, paste, barbeques, inghetata sau preparate pentru vegani si vegetarieni.

O masa calda este un proiect bazat exclusiv pe voluntariat si pe o idee foarte simpla – aceea de a oferi o masa persoanelor care au dificultati in procurarea hranei. De asemenea, este o initiativa prin care se promoveaza gatitul echilibrat si fara costuri prea mari. Iar asta inseamna Fairyconomie!

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.