Setari Cookie-uri

Descopera armonia si unicitatea unei game extraordinare L Occitane HARMONIE DIVINE

Atunci cand timpul intervine si isi lasa amprenta asupra chipului, L Occitane cauta cele mai eficiente formule pentru a reda frumusetea, tineretea si armonia pielii.

comunicat de presa

Harmonie Divine

Denumita si Insula Frumusetii, Corsica contopeste doua ingrediente pretioase: unul se gaseste pe dealurile inalte ale insulei - floarea de Immortelle Millésimée, iar altul este scufundat in apele pure ale Mediteranei - alga Jania Rubens. Este prima data cand ambele ingrediente sunt folosite impreuna intr-o formula de ingrijire.

Floarea aurie de Immortelle este ingredientul-cheie al produselor anti-ageing L’Occitane, tocmai pentru ca aceasta nu se ofileste niciodata, nici macar dupa ce a fost culeasa. Iar acum cercetatorii nostri au selectat un extract mult mai pretios: uleiul esential Immortelle Millésimée. Unic si distins, acest ulei esential poate fi extras doar din 10% din culturile organice de Immortelle, necesitand ingrijire speciala, conditii climatice ideale si un proces de recoltare si distilare optim pentru pastrarea concentratiei de molecule active.

Citește și:

Jania Rubens este o alga rosie de dimensiuni mici, fiind speciala tocmai prin faptul ca ea creste foarte incet (3-5 centimetri in 3 ani), avand o putere extraordinara de a se regenera vesnic. Extractul obtinut din Jania Rubens are o eficacitate dovedita asupra colagenului si al procesului de lipoliza, ce stimuleaza si completeaza eficacitatea uleiului esential de Immortelle asupra ridurilor, texturii pielii si conturului fetei.

Actionand impreuna, cele doua ingrediente sunt cheia principala in combaterea efectelor timpului asupra armoniei chipului, valorificate de L’Occitane in cea mai noua si pretioasa gama – HARMONIE DIVINE.

Harmonie Divine Serum – este cel mai concentrat ser creat vreodata de L’Occitane, ce contine 18 ingrediente active si doar cativa ‘agenti de textura‘ (fara emulsifiatori, fara adjuvati inutili, doar picaturi benefice de ulei intr-un gel cristalin). Acest ser revolutionar actioneaza asupra armoniei fetei pe 3 planuri: imbunatateste textura pielii si ridurile, ofera elasticitate si definire conturului fetei, reda fermitate obrajilor si pometilor. Pret: 830 ron

Harmonie Divine Crema – este al doilea pas din ritualul pentru obtinerea armoniei chipului, avand o textura similara pielii: combina densitatea unei creme cu delicatetea unui ulei. Formula este eliberata in doua etape: la contactul cu pielea, elementul apos distribuie extractul de Jania Rubens, apoi elementul lipofilic permite patrunderea cremei in piele. Cu o formula inovatoare, ultra-concentrata, crema reda luminozitate pielii, estompeaza semnele de imbatranire si dezvaluie un aspect intinerit. Pret: 765 ron

Ambalajul a fost creat pentru a reflecta unicitatea produselor, insa si pentru a proteja resursele planetei, fiind ecofriendly.

Descopera noua metoda in recapatarea armoniei! Descopera Harmonie Divine!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.