Setari Cookie-uri

Alexandra si Stefan, castigatorii Finalei Nationale Elite Model Look Romania 2016 sustinut de Rowenta

Anul acesta, Alexandra, de 16 ani si 177, si Stefan, de 19 ani si 186, vor reprezenta Romania la finala mondiala a celui mai mare concurs de modele din lume, Elite Model Look 2016, care se va desfasura in noiembrie, la Lisabona.

comunicat de presa

elite model look

Aseara, in atmosfera eleganta a castelului din inima capitalei, la Le Chateau, a avut loc Finala Natonala a concursului Elite Model Look Romania 2016, sustinut de Rowenta.

Anul acesta, Alexandra, de 16 ani si 177, si Stefan, de 19 ani si 186, vor reprezenta Romania la finala mondiala a celui mai mare concurs de modele din lume, Elite Model Look 2016, care se va desfasura in noiembrie, la Lisabona. Cei doi au fost desemnat castgatori din 11 finalisti, in urma turneului natonal, care s-a desfasurat in 5 orase, dar si in urma inscrierilor online.

Pentru Alexandra si Stefan, acesta poate fi inceputul unei cariere internationale in modeling. Elite Model Look a fost rampa de lansare pentru multe dintre Top

Modelele lumii: Cindy Crawford, Stephanie Seymour, Tatjana Pa6tz, Claudia Schiffer, Linda Evangelista, Gisele Bundchen.

Citește și:

Incepand cu data de 15 octombrie, toti finalistii au avut parte de o experienta unica, in care s-au familiarizat cu meseria de model, alaturi de echipa Face2Face Model Management. Cei 11 finalisti au partcipat la un workshop de ingrijire a parului cu Andreea Ibacka si echipa Rowenta, shoo7ng-uri cu fotograful Vlad Andrei, lectii de styling cu Laura Firefly, sesiuni de make-up cu echipa MAC Cosmetics Romania, ingrijire personala, alaturi de specialisti Clinicii Eliade si repetitiii. La sfarsitul acestei perioade intense de instruire, concurentii au fost increzatori si pregatiti sa defileze in fata juriului concursului si a peste 150 de invitati care au luat parte la eveniment.

Finala Natonala a concursului Elite Model Look Romania 2016 sus6nut de Rowenta a fost unul dintre evenimentele glamour ale anului, in cadrul caruia concurentiii au purtat tinute semnate de Chemistry si M Marquise.

Citește și:

Juriul Finalei Nationale Elite Model Look Romania 2016 a fost alcatuit din:

  • Monika KIELCZEWSKA | ELITE WORLD | International Model Scouting & Development
  • Gabriela VELICU - Marketing Manager ROWENTA Romania
  • Andreea IBACKA - Blogger - www.andreeapatrascu.ro
  • Alexandra COLIBAN - Director FACE2FACE MODEL Management, Detinator Licenta Elite Model Look in Romania
  • Alexandru Stancu - Strategy Director, Reprezentant Le Château
  • Ioana MAXIMILIAN - producator TV
  • Ionut Staicu - fotograf
  • Anna YVE - Finalista Elite Model Look Romania 2008
  • Daniel MILITARU - Castigator Elite Model Look Romania 2015
  • Laura FIREFLY – Wardrobe Stylist

Alexandra si Stefan se vor alatura celorlalti 60 de finalisti din tot atatea tari in care se desfasoara concursul Elite Model Look si vor participa la Finala Mondiala de la Lisabona, concurand pentru o cariera precum cea a lui Cindy Crawford, Linda Evangelista, Karen Mulder, Stephanie Seymour sau Gisele Bundchen, toate foste par7cipante ale concursului Elite Model Look. Premiile finalei mondiale Elite Model Look 2016 au o valoare totala de 720.000 de euro.

Citește și:

ELITE MODEL LOOK ROMANIA 2016 este a fost sus1nut de Rowenta, gazduit de Le Château, iar partenerii evenimentului au fost: Clinica Eliade, MAC Cosme7cs Romania, Nutrivita, Gerlinea, Chemistry, Laura Firefly, M Marquise si 1000 de chipuri.

Elite Model Look este cea mai importanta retea internationala de scouting. Aceasta este activa in peste 60 de tari din intreaga lume si atrage sute de mii de partcipanti in fiecare an. Elite a descoperit modele de top, ca Cindy Crawford, Ming Xi, Sigrid Agren, Constance Jablonski, Fei Fei Sun si Gisele Bundchen, printre multe alte nume. Elite este unica in furnizarea de oportunitati pentru tinerii care vor sa intre in lumea modei si sa-si formeze o cariera de succes. Pentru a afla mai multe, vizitati www.elitemodellookromania.com.

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.