Setari Cookie-uri

Catina, turmericul, macesele si sarea roz sunt produse naturiste minune pentru sistemul imunitar

Frigul s-a instalat, iar Vegis.ro. unul dintre cele mai mari magazine online de produse naturiste din Romania propune pentru acest sezon produse 100% naturale care ajuta la prevenirea si vindecarea gipei si racelii si contin stimulenti energizanti pentru o stare de bine.

comunicat de presa

In aceasta perioada, vulnerabilitatea organismului ne afecteaza atat pe plan fizic, cat si psihic si este necesar un ajutor cu tratamente pe baza de vitamine si minerale. Pe langa alimentatia variata si echilibrata, remediile din diverse plante sunt cele care stau la baza unui sistem imunitar puternic.

Tratamente naturiste pentru o toamna fara raceala
Catina, turmericul si macesele sunt trei ingrediente esentiale pentru tratamentele impotriva gripei si racelii, pentru stimularea sistemului imunitar si o stare generala buna in sezonul asteniei.
Catina poate fi consumata sub diverse forme, disponibile in produse alese cu atentie de Vegis.ro, pentru ca acestea sa aiba compozitie 100% sanatoasa si naturala. Fie ca este consumata ca ulei, suc, pulbere, sirop sau chiar nepelucrata, ca fructe uscate, catina are efecte spectaculoase pentru sanatate. Catina este bine cunoscuta ca fiind un stimulent al cresterii imunitatii si ajuta organismul sa se refaca dupa o perioada de solicitare.

Citește și:

Uleiul de catina este un tratament miraculos, deoarece are proprietati si beneficii extraordinare asupra unui numar mare de diagnostice. Compozitia acestui ulei favorizeaza cresterea imunitatii, are propritati antioxidante, amelioreaza boli ale sistemului cardiocerebrovascular, contine o cantitate considerabila de vitamine A si E, si este folosit cu succes in durerile de gat si stopeaza afectiuni oculare severe.

In Romania turmericul este gasit exclusiv sub forma de pudra, intrebuintat atat pentru uz alimentar cat si ca tratament medicinal. Acesta este un excelent antiseptic, antioxidant, cicatrizant si dezinfectant. In India, tara de provenienta, turmericul este utilizat si la preparea mastilor de frumusete pentru vitalizarea si revigorarea pielii, dar si pentru stimularea circulatiei sangelui si imbunatatirea digestiei.

Citește și:

Pudra de turmeric are numeroase benficii, fiind un ajutor in problemele reumatologice, neurologice, gastrice, si cardiovasculare. Pe Vegis.ro sunt disponibile mai multe variante de pudra de turmeric, bio, raw, vegan, si 100% naturala.

Macesele sunt cunoscute ca fiind o planta medicinala valoroasa in tratamentele naturiste. Fructele de macese sunt culese pentru continutul apreciabil in vitamine precum A, B1, B2, C. Din fructele de macese se produce vinul tonic, un bun intaritor al organismului.
De asemenea, macesele reprezinta un puternic mineralizant, prin continutul de magneziu, calciu, fier, mangan, fosfor, potasiu, seleniu, sulf si zinc. Aceasta planta este cunoscuta ca fiind un panaceu, intarind sistemul imunitar si asigurand o buna functionare a intregului organism.

Sarea de baie roz Himalaya

Sarea de baie este cunoscuta ca fiind un bun ameliorant al stresului si relaxeaza corpul si musculatura. Baile calde cu sare de baie sunt un tratament excelent pentru prevenirea gripei sau racelii.

Citește și:

Sarea de Himalaya este considerata ca fiind “cea mai pura sare”, deoarece acest tip de sare contine toate mineralele care se regasesc si in corpul uman. Sarea roz de Himalaya are numeroase beneficii asupra organsimului printre care stimuleaza circulatia sangvina, detoxifica organismul si reduce contractiile musculare. Acest tip de sare are un continut remarcabil de fier, potasiu si magneziu.

De asemenea sarea roz de Himalaya echilibreaza PH-ul pielii, o hidrateaza si ii reda elasticitatea. O baie de 30 de minute cu acest tip de sare fiind echivalentul unei cure de detoxifiere.

Produsele descrise sunt disponibile, alaturi de o varietate de alte produse naturiste, pe www.vegis.ro.

Vizionare placuta


Kudika
27 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.