Setari Cookie-uri

Eva s Lab: Piesa vestimentara trebuie sa fie parte din noi pentru a avea impact

Ana Munteanu fascineaza prin simplitatea cu care reuseste sa creeze haine cu design avangardist, ideale pentru tinutele casual.

comunicat de presa

eva's lab

Ana Munteanu fascineaza prin simplitatea cu care reuseste sa creeze haine cu design avangardist, ideale pentru tinutele casual. A creat Eva’s Lab, iar prin stilul sau gentlewomen reuseste sa confere pieselor vestimentare semnate de ea ingeniozitate si rafinament pentru un look spectaculos. Vom descoperi costumul negru, sacoul asimetric, pantalonii tigareta si nu in ultimul rand camasa alba cu jabou.

“Eva's Lab a aparut la inceputul anului 2013, ca un mod de a ma exprima in mod palpabil prin piese vestimentare. Inca din 2012 am urmat niste cursuri de croitorie pentru a invata tiparele de baza, urmate de cursuri de design vestimentar, moda si costum cu Ioana Nicolescu, fondatoarea biroului de stil Code Noir, cu o experienta de 15 ani in moda de lux la Paris.

Ulterior, am absolvit o scoala de vara la prestigioasa Universitate Saint Martins din Londra.Toate aceste experiente mi-au oferit o baza a designului vestimentar insa "piatra de greutate" o reprezinta studiul individual zilnic si experienta acumulata in timp. Am inceput cu o colectie capsula inspirata din piesa “Five O'Clock Tea” scrisa de Ion Luca Caragiale. Au urmat apoi alte concepte care, ulterior, mi-au definit stilul cu elemente particulare, care au devenit in timp amprenta brandului”, spune Ana Munteanu.

“Piesa vestimentara trebuie sa fie parte din noi”

“Creatiile vestimentare trebuie sa exprime o emotie, emotie in care femeile se regasesc. Cand vorbim despre trendurile impuse de marii designeri, consider ca trebuie sa identificam ceea ce ni se potriveste pornind de la tipul de silueta, cromatica si personalitate, piesa vestimentara trebuie sa fie parte din noi pentru a avea impact.”

Costum negru, sacou asimetric pentru un look spectaculos

“Un look spectaculos presupune o croiala impecabila, lucrata pe silueta personalizat si cu elemente care o scot din zona de confort. De exemplu un costum negru – un sacou asimetric, pantaloni tigareta , o camasa alba cu jabou si accesorii vintage.”

Despre stilul pe care il propune celor care doresc sa imbrace hainele create de ea…

Citește și:

“Stilul Eva's Lab are niste elemente particulare usor recognoscibile- detaliile costumului barbatesc pe silueta feminine- ( croiala stricta, buzunarele cu clape, reverele, mansetele late, nasturii cu patru gauri), imbinate cu elemente vintage, aplicatii artizanale, layers si asimetrii.”

Revigoreaza tinutele clasice si le ofera un suflu nou, modern, pentru look feminin “auster” dar gentil in acelasi timp


“Pornind de la croiala clasica, realizata impecabil si de la trendul masculina “touch”, care este activ de multe sezoane incoace, incerc sa propun piese vestimentare conceptuale, versatile, cu elemente atent studiate. Nimic nu este aleatoriu, piesele unei colectii capsule sunt strans legate intre ele pentru a spune o poveste. De exemplu Gentle Austerity, Eva’s Lab S/S 2016 unde silueta feminina este evidentiata prin elementele specifice sacoului barbatesc , imbinand croiala precisa cu elemente ca buzunarele cu clape, mansetele late, nasturii cu patru gauri si reverele cu fluiditatea unei rochii couture. Imbinarea atipica de texturi ca stofa masculina uni, sau imprimata cu voalul de matase naturala, asimetriile, layers-urile, cut-urile in V, in culori uni ca albastru electric, bleumarine, roz quarts, gri deschis si imprimeuri dungi alb- negru, ivoire-bleumarine- toate acestea genereaza un look feminin “auster” dar gentil in acelasi timp.”

Personalitatea Anei Munteanu de la Eva’s Lab se oglindeste in ceea ce aduce in moda

“Amprentele brandului reflecta indeaprope personalitatea mea. Sunt o fire disciplinata, atenta la detalii dar in acelasi timp "old fashioned", iubesc vintage-ul autentic, dar si accesoriile cu poveste care nu isi pierd din valoare odata cu trecerea timpului.”

Piesa vestimentara preferata din ultima colectie…

“Piesa vestimentara statement din Gentle Austerity este o rochie care iese din zona de confort. Este realizata din stofa barbateasca cu talia usor cazuta ( croiala specifica anilor '20). Partea de jos este din voal de matase naturala. Elementul care face diferenta este o aplicatie asimetrica detasabila in zona taliei care pare desprinsa dintr-un sacou barbatesc.”

Designeri romani…

“Imi place Don Arthur de la Marie Ollie. Consider ca ofera un suflu nou in moda romaneasca, o imbinare desavarsita de feminitate si rafinament cu accente retro.”

Citește și:

Consiliere in moda?

“Fiind designer cu o viziune, nu ma consider neaparat stilist insa am acumulat niste cunostinte solide in tot ceea ce inseamna tipologiile de silueta, dress code-urile de baza, etc. Eu sunt in permanenta la curent cu trendurile impuse de marile case. Asadar, ofer consiliere clientelor mele atat in ceea ce priveste vestimentatia de baza ( piese esentiale in garderoba), cat si outfituri pentru evenimente targetate.”

Mai multe detalii pe https://evaslab.ro/

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.