Setari Cookie-uri

My Cream de la Dr. Kleanthous, un produs de ingrijire zilnica 100% personalizat

My Cream de la Dr. Kleanthous reprezinta un tratament antiaging creat in functie de nevoile individuale ale tenului.

comunicat de presa

my cream

My Cream de la Dr. Kleanthous reprezinta un tratament antiaging creat in functie de nevoile individuale ale tenului. O experienta de peste 20 de ani in domeniul regenerarii celulare sta la baza unei creme unice produsa exclusiv in functie de nevoile tenului unei persoane. Povestea liniei de cosmetice Dr. Kleanthous incepe in urma cu peste 60 de ani, cand prof. K. E. Theurer a dezvoltat terapia citoplasmatica prin care s-a reusit obtinerea a ceea ce se numeste Cell Supporting Molecules. Acestea sunt deosebit de importante in controlul proceselor vitale celulare si utilizate cu succes in practica medicala pentru combaterea diverselor boli interne sau degenerative. Plecand de la aceste cercetari, Dr. Panaijotis Kleanthous a avut initiativa de a utiliza Cell Supporting Molecules ca substante active si in domeniul cosmeticii, cu scopul de a obtine regenerarea pielii din zona fetei, a gatului si a decolteului.

Citește și:

Crema este preparata in urma unei anamneze complexe a pielii. Astfel, sunt luate in considerare aspecte precum: sebumul, hidratarea sau toxinele din piele, elasticitatea, vasele capilare, ridurile de expresie, granulatia pielii, pigmentarea, alergiile sau fotosensibilitatea. Aceste informatii detaliate reprezinta punctul de plecare pentru elaborarea cremei proprii Dr. Kleanthous.

Pentru My Cream, Dr. Kleanthous foloseste in exclusivitate, combinatii de ingrediente active care sprijina potentialul pielii, stimuland corectarea schimbarilor cauzate de imbatranire. Dureaza doua saptamani din momentul realizarii anamnezei si pana cand produsul preparat in laboratoarele Dr. Kleanthous din Germania ajunge la Clinica Medispa. Aceasta crema 100% personalizata se aplica pe fata, gat si decolteu dimineata si seara.

Citește și:

In Clinicile Medispa, serviciile de infrumusetare primesc supervizarea unor medici chirurgi plasticieni sau dermatologi care garanteaza obtinerea unor rezultate optime. Inca din 2005, Dr. Andrei Martin, fondatorul si director medical al Clinicilor Medispa si-a propus sa aduca in Romania cele mai performante tehnologii de estetica si sa faciliteze accesul pacientilor catre standardele de frumusete promovate la nivel international.

Actul medical in domeniul esteticii este individualizat in functie de tipologia si nevoile fiecarui pacient in parte. Termenul “medical” implica stiinta, inovatie si, mai ales, siguranta.

Clinicile Medispa (www.medispa.ro)

Bucuresti: Str. Emanoil Porumbaru, nr. 25A, tel. 0786 597 162
Cluj-Napoca: Str. Ion Budai Deleanu, nr. 2A, tel. 0731 347 137
Baia-Mare: Str. George Cosbuc, nr. 25 A, tel. 0752 264 333

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.